/shop plugini ( 1.18.2x 1.19x )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ellegans

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
50
Minecraft
Ellegans

Discord:

ellegans.

essentials ile uyumlu bir shop plugin paketi lazım bana ama öyle spawner büyü iksir vb. şeyler op şeyler satılmasını istemiyorum öyle bir plugin biliyormusunuz

merhaba bana shop ve login plugini lazım 1.18.2x ve 1.19x yardımcı olur iseniz sevinirim

(essentials uyumlu)

nasıl editliyebilirim ?
biraz kurcalarsanız yapabilirsiniz bence, youtube üzerinde bir sürü kaynak var (örnek:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
) kendi github hesabında açıklamalar var (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
) bunlara bile ihtiyaç duymayarak zaten plugini kurunca otomatik olarak örnek market menüsü oluşturuluyor, buna bakarak kendinize göre ayarlayabilirsiniz, eğer ben bunlarla uğraşmak istemiyorum derseniz internette paylaşılan ücretsiz plugin paketlerinde bulunan market pluginlerinden alıntı yapabilirsiniz aklıma bu geldi

merhaba bana shop ve login plugini lazım 1.18.2x ve 1.19x yardımcı olur iseniz sevinirim

(essentials uyumlu)
Merhabalar, shop için Shopgui+ öneririm. Fakat kendisi ücretli bir eklentidir eğer ücretsiz versiyonunu kullanmak istiyorsanız ShopGui öneririm. Login eklentisi olarakta Authme eklentisini kullanmanızı öneriyorum.

Market plugini: ShopGUİ+
Login plugini : Authme kullanın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl