Bulundu Shop keepers benzeri guili pl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Steve.

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Merhabalar sunucum için shopkeepers benzeri bir plugin arıyorum.Bedwars da kı gibi bir market sistemi yapmak için

Onun harici bir eklentisi olduğunu sanmıyorum. Aşağıdaki Bedwars eklentisinin içinde market olayı bulunmakta. Bedwars için yapmıyorsan DeluxeMenus ile yapabilirsin ama o menü içinde eşyaları kısayol atama vs. yapamazsın.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Cevabınız i
Onun harici bir eklentisi olduğunu sanmıyorum. Aşağıdaki Bedwars eklentisinin içinde market olayı bulunmakta. Bedwars için yapmıyorsan DeluxeMenus ile yapabilirsin ama o menü içinde eşyaları kısayol atama vs. yapamazsın.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İlk önce teşekkürler.Bedwars için yapmıyorum.DeluxeMenus'u biliyorum ama istediğim olay için kullana bilirmiyim ?

GUIPlus ile menülere takas eklemek, düzenlemek çok basit. İstediğin gibi takas için coin jeton vb. şeyler ekleyebiliyorsun. Ayrıca Vault desteği vs. mevcut. Kimine göre fiyatı biraz yüksek :/ Yine de bakmak isterim dersen linkini bırakıyorum. <
>

GUIPlus ile menülere takas eklemek, düzenlemek çok basit. İstediğin gibi takas için coin jeton vb. şeyler ekleyebiliyorsun. Ayrıca Vault desteği vs. mevcut. Kimine göre fiyatı biraz yüksek :/ Yine de bakmak isterim dersen linkini bırakıyorum. <
>
Güzel bir eklentiye benziyor teşekkür ederim :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl