Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk başta kankaydık daha doğrusu bir arkadaşımın sevgilisiydi kendisi ve bende onun kankasıydım daha sonra erkek başka kızla ilgilendiği için ve sevgilisini sallamadığı için yani onu umursamadığı için kız mutsuzdu çünkü ilişkiye değer veren kişilerdendi bende onu çok seviyordum ve böyle böyle diye anlattım kızla çıkan erkek de başka bir kızı seviyordu ama onu kıskandırmak için benim sevdiğim kızla çıkıyordu neyse duygularımı böyle paylaştım en sonda ayrıldılar ve biz birlikte olduk erkek bir şey demedi anlayış gösterdi birbirimizi çok sevdik halada seviyoruz aynı şehirdeyiz ama farklı ilçelerdeyiz bir gün geleceğini söyledi sadece bekliyorum discorddan görüntülü konuşurduk fakat annesi 2 3 defa yakaladı daha sonra bilgisayarı yasakladı ve kızı Etüt'e yazdırdı 4 ay çıkmıştık ama onu hala unutmuyorum aradan 3-4 ay sonra bana interneti,telefonu veya bilgisayarı olmadığı için ulaşamayan bu kız arkadaşı sayesinde mesaj attı arkadaşı yazdı mesajları ve iyi olduğunu söyledi fotoğraflarını attı ve 1-2 video da dahil sevdiğim kızın arkadaşı sık sık oturduğum ilçeye gelirlermiş gezmek için benim yanımada geleceklerini söylediler ve sevdiğim kızda gelicek bu yüzden mutluyum ama annesinin bizi ayırdığı gün herşeyin bittiğini sanmıştım ve elimden hiçbirşey gelmediği için oturup ağlamıştım (not: Kızın babası ast subay reis inş öldürmez.) :D
Unutamadığım bir çok anı var ama en çok ona 7 yıl sonra açılıp reddedilip 1 hafta sonrada vefatını duymam en çok etkilendiğim anımdır. Uzun süre geçti üzerinden ama hala unutmam ve unutmayacağım.
2 Yıllık ciddi ve evlilikle sonuçlanmasını beklediğin ilişki bitince çokta güzel anılara odaklanmıyorsun artık.. Aklımdaki tek şey bitiminde yaşadığım 3-4 ay süren ağır depresyon süreci^^
Dışarı çıkmıştık hava soğuktu ceketimi vericektim. O bana bana sevgilim vermiyor sen mi vericeksin ? dedi, ben de ben sevgilin değilim o yüzden verebilirim demiştim.
7. Sınıftık ozamanlar bir kız vardı adını söylemeyim , sonra kızla ara sıra bakışıyoruz ama ben direk gözlerimi kaçırıyorum tikim vardı bakamıyordum... Kıza açılcaktım hem bana doğru geliyordu en arka solda oturuyordum cam kenarı bi tık önümdede şişko 70 - 80 kilo çocuk vardı sonrada kız eyildi kulağına bişey söyledi ayaktaydım... Kız dediki ''Abi o kızla konuşmıcaksın dedim ya'' çocuğun cevabı şu oldu ''Tamam abi'' ondan sonra hiç kimseyi sevemedim...