Anı Sevdiğiniz Kız hakkında ki Anınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mystery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.560
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilkokul 3.sınıf,
yürüyordum onunla bana dedi ki "senin sevdiğin varmış 3A'dan"
"Kim miş, yok öyle birisi"
"Var var, "
"Söyle yha! kim "
"Ben, seni seviyorum"
"Bende seni"

Sevdiğim kız olmadı, inşallah olmaz.
Lakin, öz abim gibi sevdiğim insanlar var ve olacaklar.
Ayrıca son söz olarak,
BENİ ASLA FORUMDA VS. SEVGİLİM VARKEN GÖREMEYECEKSİNİZ (inş)

Sevgilim Olsa Anlatıcam Ama Yok :(

"Arsızlığa cesaret zinaya aşk dediler. Bir neslin ahlakını işte böyle yediler." Yazasım geldi.

Hangisini anlatsamki bilemedim ama benden tavsiye peşinden koşmayın koşturtun

Bilişim dersindeydik Saçma sapan birşeyi yapamadım bana dediki birde yazılımcımı olucaksın dedi

sınavdan 100 ile geçtim 75 almıştı

''seni seviyorum''
''bende seni''

Benim Bir Anım Yok :D Lanet Olsun Bu Hayat Lanet Olsun Bu Sevgi.

İlk ilk okulda bir kızı sevmiştim ama hiç söyleyememiştim, en büyük atağım ve gizli aşk planım ( evet biraz saçma ) orta okulda oldu. Okulumuz 8. Sınıfa geçmeden önce kapanacaktı, bina da sorun olduğundan. Ben de başka bir orta okula gittim, çoğu arkadaşımda yakın diye oraya yazdırılmış. Bir kız vardı, bizim alt sınıfta. Benden biraz uzundu ama aramız bayağı samimi olmuştu bir şekilde tenefüs zamanı denk gelerek filan. O zamanlar ilk defa telefonum olmuştu, tuşlu filandı ama sıfır alınmıştı. O telefon ile okulun kantinini arıyordum ( kız kantine gittiğinde ) kantinci abide kıza veriyordu al konuş seni istiyorlar filan diye. Diyordum: Beni tanımıyorsun ama bil ki çok yakınındayım, seni çok seviyorum ama söyleyemiyorum filan.. Bir süre sonra tüm cesaretimi topladım ve kıza seni seviyorum benimle çıkarmısın? dedim. Kız biraz düşünmem lazım dedi, tamam dedim ben içimde atmıştım çöpe o masum aşkı, olmamıştı iş belli ki. Gece telefonuma bir mesaj geldi, " Yarın okuldan önce ( Öğlenciydik ) bir iki saat erken gel kardeşimi almaya geleceğim, buluşalım. " Evde bi sprint attım geldim uyuyamadım o gece, sabah erken gittim 4 saat kadar erken, o kız gelmedi ve daha sonrasında arkadaşları geldi, " o kız seni bekledi sen niye gitmedin " dedim: " Ben 4 saat erken gittim onu bekledim. " ( ya ben yada o yanlış yerde bekledi belki de. ) Daha sonra sınıfta dalga geçtiler, güldüler Şu buna aşık diye bağıranlar filan baya üzülmüştüm, içime attım o gün.

Sonra inanılmaz bir gelişme oldu; İlk defa üniversite sınavına girdiğim 2017 yılında sabah sınav yerine giderken o kız ile aynı otobüse denk geldik sabahın köründe. Kız hiç değişmemiş yüzü direk tanıdım, saçını bile aynı taramıştı. O gün yanımda babam vardı biraz çekindim ve beni gördü ama yanına gitmedim. Pişman mıyım? Evet.

Aşkınızı bırakmayın gençler..

Unreal Lands Olum Ne Güzel Bi Anıymış Lan. Bizim Sevdiğimiz bile Yokki......

Fırtınalı günde sırf buluşma saatini kaçırmamak için bisikletle 7-8 km onun yanına gitmiştim ! Ondan sonrası yok :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl