Çözüldü Sesli Konuşma Voice Chat plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Claymore

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5

Discord:

Okul Başkanı#2410

Merhabalar arkadaşlar bir kaç haftadır bir plugin araştırıyorum sesli konuşma yani voice chat plugini yakınına gittiğin oyuncu ile bas konuş yardımı ile konuşabiliyorsun bayadır arıyorum fakat hala bir sonuç çıkmadı sunucuda çok istediğim pluginler arasındadır yardımlarınız bekliyorum

Bu cidden çok güzel olur bulursanız banada söylermisiniz

inceleyebilirsin

Bak bu eklentiyi beğendim ama ne işe yarayıp yaramadığını pek anlayamadım. Discord bağlantısı için MYQSL falan mı istiyor?
Discord botları sayesinde discord aracılığı ile konuşuluyor.
Dc yide sunucuya bağlamak için ayrı bir DiscordSVR kullanılıyor diye biliyorum.

aslında bu eklentinin plugin versiyonu var oyuncu kurmadan da yapabiliyor fakat ufak bir ücreti var eğer burdan yapan varsa para yabancıya gitmesin 15 euro gibi bi ücreti var vericez artık

aslında bu eklentinin plugin versiyonu var oyuncu kurmadan da yapabiliyor fakat ufak bir ücreti var eğer burdan yapan varsa para yabancıya gitmesin 15 euro gibi bi ücreti var vericez artık
Ücretsiz istiyorsan labymod ile girmeleri lazım. Ek olarak Türklerde discord botu + plugini yapabilecek birini tanımıyorum. Yapan illa vardır ancak az kişidir.

Ücretsiz istiyorsan labymod ile girmeleri lazım. Ek olarak Türklerde discord botu + plugini yapabilecek birini tanımıyorum. Yapan illa vardır ancak az kişidir.
ücretsize gerek yok kaliteli olsun yeterli zaten kendini amorti ediyor kısa sürede :) bizim pluginer arkadaşımız bunu yapabilirim diyor bakalım ilerleyen günlerde sunucunun adını duyarsınız belki yapmışlar diye

ücretsize gerek yok kaliteli olsun yeterli zaten kendini amorti ediyor kısa sürede :) bizim pluginer arkadaşımız bunu yapabilirim diyor bakalım ilerleyen günlerde sunucunun adını duyarsınız belki yapmışlar diye
Belki duyarız ama dediğim gibi çok zor bir olay. Discord botu ile plugini bağlamak ek olarak plugine sesli komut özelliği vermek gerekiyor. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl