Skript Paylaşımı ✪ Seslenme Skripti Müzik Eşliğinde Basit ve Kullanışlı ! - 2020 ✪

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Whiskey's
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.648
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlginç öğreneceğim çok şey var gibi :D ama daha zaten başlıyalı 1.5 ay oldu
Ben 1.5 ayda bütün addonları biliyordum. Fonksiyonlarda hala sorunum vardı ama. Hızlı gelişmelisin bu işe girmek istiyorsan. Hala bilmediğim şeyler var. Skript sürekli gelişen bir şey.

Müzik olayı güzel olmuş tebrikler.​

Bir iki sunucuda görmüştüm sunucu sohbeti kalabalık olduğu zaman baya işe yarayan bir şey başarılı.

Çok sıradan ve klasik baydı artık

Sendeki egoya hayran kaldım doğrusu kendini herkesten üstün gören bi tipin var yaptigin skriptler çokta üst duzey degil banka skriptimi yaratici? çek skriptimi? Yaptığın Skriptler 10 kişi tarafından indiriliyor bu Skriptler spigotda 100lerce indirme alıyor. Sen crafthonorda skript yaparken ben craftriseye logo yapıyordum
:'D üzgünüm ama fikir klasik olsada üzerine değişik şeyler ekleyince aşırı gelişiyor. Banka skripti bunlardan olabilir. Onun banka skriptinin aynısını bulamazsın ama senin skriptinin aynısını bulabilirsin. Örnek olarak : Rulet skripti aşırı klasiktir ama yapan ben olunca ne kadar müqeemmelim ben yaw oluyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.

Kısaca burada sana katılmıyorum.

:'D üzgünüm ama fikir klasik olsada üzerine değişik şeyler ekleyince aşırı gelişiyor. Banka skripti bunlardan olabilir. Onun banka skriptinin aynısını bulamazsın ama senin skriptinin aynısını bulabilirsin. Örnek olarak : Rulet skripti aşırı klasiktir ama yapan ben olunca ne kadar müqeemmelim ben yaw oluyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.

Sen yaparsın mükemmelsin ama senle aynı işi yapan bi insana tepeden bakmazsın arada fark var arkadaşın yaptığı skriptlerin benzeri piyasa çok var zaten aynısı olmasada demek istediğim şu insanlara eğer geliştirmek için fikir sunarsan o insan dahada ileriye gider ama onu karalarsan o insan hiç gidemez insanların moralini bozmaya nekadar hevesisiniz yapılan her işte emek olduğunu ve onu bilerek konuşmanı tavsiye ederim evet geliştirilir geliştirilemez bu olanaktır ams her işte bir emek vardır sizde sadece kendinizi düşünerek kendinizi mükkemmel görerek toplumdan sınayıp asosyal biri olarak devam edebilirsiniz ama bilki hicbir zaman gerçek dost bulamazsın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

.

Ayrıca birdaha skriptlerime yorum atmazsan sevinirim tek düşündüğün kötü yanları aramak iyi yanlar umurunda bile değil

Sen yaparsın mükemmelsin ama senle aynı işi yapan bi insana tepeden bakmazsın arada fark var arkadaşın yaptığı skriptlerin benzeri piyasa çok var zaten aynısı olmasada demek istediğim şu insanlara eğer geliştirmek için fikir sunarsan o insan dahada ileriye gider ama onu karalarsan o insan hiç gidemez insanların moralini bozmaya nekadar hevesisiniz yapılan her işte emek olduğunu ve onu bilerek konuşmanı tavsiye ederim evet geliştirilir geliştirilemez bu olanaktır ams her işte bir emek vardır sizde sadece kendinizi düşünerek kendinizi mükkemmel görerek toplumdan sınayıp asosyal biri olarak devam edebilirsiniz ama bilki hicbir zaman gerçek dost bulamazsın
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca birdaha skriptlerime yorum atmazsan sevinirim tek düşündüğün kötü yanları aramak iyi yanlar umurunda bile değil
Orada ne arkadaşın yaptığı nede senin yaptığın doğru değildi. Söylediklerin doğru değil intikam hırsı denilen bir şey vardır ama onu boşver şimdilik konumuzla alakası yok. Bir devletin başındasın diyelim.
Mesela yol yaptın. İnsanlar seni övmeyecek kötü yanlarını bulacak. Suriye meseleside öyle. .
Sen birisini eleştirirsen o kişi gelişebilir. Bir çocuga bir şeyi öğretip kötü yapmasına rağmen iyi yaptın diyorsan, o çocuk sağduyusuz, şımarık ve aşırı özgüvenli olacaktır. Belki ben bu eleştirileri yapıyorum diye insanlar iyi yerlere gelecek. Sadece kötü eleştiri yapıyorum diye. İyi yaptığım eleştiriler var fakat yapan kişi iyi yere gelinceye kadar böyle yapmak zorundayım. Azıcık bile "güzel" lafını katsam işler çok fazla değişiyor. Ama bazıları iyi yönde oldu bazıları kötü yönde. Ufacık bir şeyin bile yardımı var. Fakat ters tepebilir. Geliştirmek için fikrimi önermiştim. Aradığım yerler kötü yerler, evet napmamı istiyorsun. "Aman Allah bu nasıl bir skript. Mükemmelsin. sk reload all kötü olmuş ama." Buna verilen tepkilerin aşırı olduğunu gördüm. Umarım burdan ne demek istediğimi anlayabilirsin.
Suriyelilerden sevap kazanıyoruz fakat insanlar paranın derdinde.

Sendeki egoya hayran kaldım doğrusu kendini herkesten üstün gören bi tipin var yaptigin skriptler çokta üst duzey degil banka skriptimi yaratici? çek skriptimi? Yaptığın Skriptler 10 kişi tarafından indiriliyor bu Skriptler spigotda 100lerce indirme alıyor. Sen crafthonorda skript yaparken ben craftriseye logo yapıyordum
Ehuehuehu

Çocukluktan bahsedip çocukluk yapmak, iyi yanları görün deyip eleştiriyi yoksaymak. Güzel güzel, başarılarının devamını dilerim.

Çok hoşuma gitti güzel bir plugin olmuş elinize sağlık.

Pardon kafa gitti skript yazacağıma plugin yazmışım :D

Sk reload dosya ismini ben kendimde kullanıyorum ayrıca yeni falan başlamadım yeni başladığımı nerden çıkardın fakat insanlar klasörünün ismini falan almayabilir diye direk all dan çaksın dedim ayrıca sorun yaratmaz kısa süreli lag yapıyor sadece
"sk reload all" yapıcağına "sk reload %script%" yaparsan belgenin ismini değiştirse bile bulunduğu belgedeki skript kodunu yeniler.
Skript güzel olmuş başarılar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl