Skript Paylaşımı ✪ Seslenme Skripti Müzik Eşliğinde Basit ve Kullanışlı ! - 2020 ✪

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Whiskey's
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.648
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whiskey's

Savaştayım Ölüyom
Elmaslar
219
Minecraft
WhiskeyTR

Discord:

whiskeytr

Minecraft Sürümü:
  • 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13, 1.14, 1.15
Test Edilen Minecraft Sürümleri:
  • 1.12.2
Desteklenen Diller:
  • Türkçe
  • İngilizce

Nedir bu eklenti?:
✪ Oyuncularınız Seslenirken Mesaj Geliyor✪
✪ ve Müzik Çalıyor ✪

Komutlar ve Yetkiler:
✪ Chata Kendi İsmini veya Başkasını Yaz Otomatik @ işaretiyle yazıyor ✪
✪ Eğerki Müziği Değiştirmek İsterseniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

✪ Şöyle Bi Bilgilendirme Vereyim Sitede aralarında "nokta" var onu "_" yapmanız lazım ✪
En Çok Kullanılan: ENTITY_EXPERIENCE_ORB_PICKUP ✪

Nasıl Kurulur?:
Plugins > Skript > scripts
Herhangi bir Skriptin içine yapıştırırsan hiçbir kasma problemi olmaz (SKRİPT Kötüdür Diyenler İçin!)
Oyuna gir /sk reload all komutunu kullan !

Screenshot_2.png

Screenshot_11.png

Screenshot_12.png

Kod:
#---------------|INFORMATION|---------------#
# Name: Oyuncu Bahsetme
# Author: Whiskey
# Version: 1.0
#---------------|OPTIONS|---------------#
options:
        version: 1.0
        title: &6%Player% &7Senden Bahsetti!
        subtitle: &b
#---------------|CODE|---------------#

on chat:
    loop all players:
        if "%message%" contains "%loop-player%":
            replace all "%loop-player%" with "&e@%loop-player% &f" in message
            play "entity_villager_yes" to loop-player at volume 10
            send loop-player title "{@title}" with subtitle "{@subtitle}" for 5 seconds

Ekli dosyalar

• Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    677,5 KB · Görüntüleme: 178
  • Screenshot_18.png
    Screenshot_18.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleme:
Ellerine sağlık, biraz daha geliştirebilirsin.

sk reload all Komutu sunucuda çok fazla skript varsa sorun yaratacaktır. /sk reload <kodu yapıştırdıkları dosyanın ismi> daha iyi olacaktır.
Anladığım kadarıyla skripte yeni başlamışsın. Bilmediğin bir sürü şey vardır diye paylaşıyorum.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. Fonksiyon paylaşımları vesaire şeylerede bakmayı unutma.

İyi gibi gözüküyor, denemeye değer.

sk reload all Komutu sunucuda çok fazla skript varsa sorun yaratacaktır. /sk reload <kodu yapıştırdıkları dosyanın ismi> daha iyi olacaktır.
Anladığım kadarıyla skripte yeni başlamışsın. Bilmediğin bir sürü şey vardır diye paylaşıyorum.
. Fonksiyon paylaşımları vesaire şeylerede bakmayı unutma.
Sk reload dosya ismini ben kendimde kullanıyorum ayrıca yeni falan başlamadım yeni başladığımı nerden çıkardın fakat insanlar klasörünün ismini falan almayabilir diye direk all dan çaksın dedim ayrıca sorun yaratmaz kısa süreli lag yapıyor sadece

Sk reload dosya ismini ben kendimde kullanıyorum ayrıca yeni falan başlamadım yeni başladığımı nerden çıkardın fakat insanlar klasörünün ismini falan almayabilir diye direk all dan çaksın dedim ayrıca sorun yaratmaz kısa süreli lag yapıyor sadece
Sunucular belli bir süre tps i 0 alınca (yani senin lag dediğin olay) otomatikman çöker. Skript kullanan kişilerde genelde bunu bilmiyorlar. Sunuculardada çok fazla skript kullanılıyor. Daha ucuz diye.
Yani all çekerlerse sunucularının çökme ihtimali var. Her neyse, başarılar dilerim.

Sunucular belli bir süre tps i 0 alınca (yani senin lag dediğin olay) otomatikman çöker. Skript kullanan kişilerde genelde bunu bilmiyorlar.
Yani all çekerlerse sunucularının çökme ihtimali var. Her neyse, başarılar dilerim.
Haklısın fakat işte bazı insanlar klasör ismiydi falan bilmiyorlar direk yeni belge açıp koyuyolar içine oyüzden öyle yapmalarını istedim ve birde skripte iyisin sanırım bu skript nasıl? https://www.mc-tr.com/konu/jetpack-...e-ozelligi-ucretsiz-dev-skript-whiskey.74120/ Yazdığım ilk kapsamlı skript'de kendileri

Haklısın fakat işte bazı insanlar klasör ismiydi falan bilmiyorlar direk yeni belge açıp koyuyolar içine oyüzden öyle yapmalarını istedim ve birde skripte iyisin sanırım bu skript nasıl? https://www.mc-tr.com/konu/jetpack-...e-ozelligi-ucretsiz-dev-skript-whiskey.74120/ Yazdığım ilk kapsamlı skript'de kendileri
Kod:
every tick:
    loop all players:
        if loop-player isn't sneaking:
            set {jetpack.engine.starting.%loop-player%} to 3
            if {engine.started.%loop-player%} is true:
                set {flying.%loop-player%} to false
                set {engine.started.%loop-player%} to false
                send title "{@engine-stoped-title}" with subtitle "{@engine-stoped-subtitle}" to loop-player for 1 second with fade-in 0 seconds
1 dakikamı almadı hatanı bulmam. "Timespan"

Kod:
every tick:
    loop all players:
        if loop-player isn't sneaking:
            if {engine.started.%loop-player%} is true:
                set {flying.%loop-player%} to false
                set {engine.started.%loop-player%} to false
                send title "{@engine-stoped-title}" with subtitle "{@engine-stoped-subtitle}" to loop-player for 1 second with fade-in 0 seconds
1 dakikamı almadı hatanı bulmam. "Timespan"
Normalde hata vermiyordu oyunda ama ? düzeltip at birde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl