Çözüldü Servertime Türkçeleştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alfredo'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.024
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alfredo'

aynen kardeşim aras kargo, aç kapıyı
Elmaslar
118

Discord:

berqtcann

Adsız.png

Merhabalar,
görseldeki ay olan yerde İngilizce yazıyor, ben bunu Türkçe olarak değiştirmek istiyorum. Placeholderapi jar'ına baktım ama pek anlamadım. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.

Basit bir js ile yapılabilir fakat tavsiye etmem. 01 Ocak 2024 tarzında isterseniz eğer hologramı replace etmek TAB cpu'yu yükseltiyor.

Kullandığınız eklenti TitleManager ise configinde hali hazırda buna dair bir ayar var

Anladım fakat İngilizce durunca pek hoş durmuyor.
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum hocam, 1 Veri değişince CPU neden artsın ? Ortak apiden çekiyorsa çok saçma olurdu. Sorunun cevabını bilmiyorum ama CPU artmaz hocam

PlaceholderAPI içerisine JavaScript Expansionunu kurarak bu javascripti kullanabilirsin

JavaScript:
function x() {
    return "%server_time_MMMM%".replace("January", "Ocak").replace("February", "Şubat").replace("March", "Mart").replace("April", "Nisan").replace("May", "Mayıs").replace("June", "Haziran").replace("July", "Temmuz").replace("August", "Ağustos").replace("September", "Eylül").replace("October", "Ekim").replace("November", "Kasım").replace("December", "Aralık");
  }
  x();
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

PlaceholderAPI içerisine JavaScript Expansionunu kurarak bu javascripti kullanabilirsin

JavaScript:
function x() {
    return "%server_time_MMMM%".replace("January", "Ocak").replace("February", "Şubat").replace("March", "Mart").replace("April", "Nisan").replace("May", "Mayıs").replace("June", "Haziran").replace("July", "Temmuz").replace("August", "Ağustos").replace("September", "Eylül").replace("October", "Ekim").replace("November", "Kasım").replace("December", "Aralık");
  }
  x();
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dediğin şeyi yaptım. Oluşan example.js içine bu kodu yapıştırdım fakat olmadı, hâla İngilizce gözüküyor.

Ay'ı göstermek için kullandığın placeholder yerine bu placeholderi kullan "%javascript_example%"

Dediğin şeyi yaptım. Oluşan example.js içine bu kodu yapıştırdım fakat olmadı, hâla İngilizce gözüküyor.
Yaptıktan sonra tab cpu komutunu kullanarak değerleri atarsanız iyi olur, iyi forumlar...

Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum hocam, 1 Veri değişince CPU neden artsın ? Ortak apiden çekiyorsa çok saçma olurdu. Sorunun cevabını bilmiyorum ama CPU artmaz hocam
Deneyimlerim sonucunda böyle bir yorum yaptım, test edebilirsiniz.

Ben cpuda bir yükselme sorunu göremiyorum hocam, sizin uptime kaynaklı bir sorununuz olmuş olabilir.
Kullandığınız JDK sürümü de bu konuda önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl