kashiandwazaki
hacimertgokhan
TAB kullanıyorum.Kullandığınız eklenti TitleManager ise configinde hali hazırda buna dair bir ayar var
Anladım fakat İngilizce durunca pek hoş durmuyor.Basit bir js ile yapılabilir fakat tavsiye etmem. 01 Ocak 2024 tarzında isterseniz eğer hologramı replace etmek TAB cpu'yu yükseltiyor.
hacimertgokhan
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum hocam, 1 Veri değişince CPU neden artsın ? Ortak apiden çekiyorsa çok saçma olurdu. Sorunun cevabını bilmiyorum ama CPU artmaz hocamAnladım fakat İngilizce durunca pek hoş durmuyor.
function x() {
return "%server_time_MMMM%".replace("January", "Ocak").replace("February", "Şubat").replace("March", "Mart").replace("April", "Nisan").replace("May", "Mayıs").replace("June", "Haziran").replace("July", "Temmuz").replace("August", "Ağustos").replace("September", "Eylül").replace("October", "Ekim").replace("November", "Kasım").replace("December", "Aralık");
}
x();
Dediğin şeyi yaptım. Oluşan example.js içine bu kodu yapıştırdım fakat olmadı, hâla İngilizce gözüküyor.PlaceholderAPI içerisine JavaScript Expansionunu kurarak bu javascripti kullanabilirsin
JavaScript:function x() { return "%server_time_MMMM%".replace("January", "Ocak").replace("February", "Şubat").replace("March", "Mart").replace("April", "Nisan").replace("May", "Mayıs").replace("June", "Haziran").replace("July", "Temmuz").replace("August", "Ağustos").replace("September", "Eylül").replace("October", "Ekim").replace("November", "Kasım").replace("December", "Aralık"); } x();Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kashiandwazaki
Yaptıktan sonra tab cpu komutunu kullanarak değerleri atarsanız iyi olur, iyi forumlar...Dediğin şeyi yaptım. Oluşan example.js içine bu kodu yapıştırdım fakat olmadı, hâla İngilizce gözüküyor.
kashiandwazaki
Deneyimlerim sonucunda böyle bir yorum yaptım, test edebilirsiniz.Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum hocam, 1 Veri değişince CPU neden artsın ? Ortak apiden çekiyorsa çok saçma olurdu. Sorunun cevabını bilmiyorum ama CPU artmaz hocam
Teşekkürler.Ay'ı göstermek için kullandığın placeholder yerine bu placeholderi kullan "%javascript_example%"
Deneyimlerim sonucunda böyle bir yorum yaptım, test edebilirsiniz.
hacimertgokhan
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!