Proje servers-mc.net | Yeni Nesil Vote Siteniz | +525 Sunucu - +2500 Kayıtlı kullanıcı

Böyle konuların forumda açılmaması taraftarıyım forumda bulunan sunucuları kendi topluluğuna çekmekle uğraşılıyor. Buda Minecraft Türkiye için üye kaybı bunu göz önünde bulundurulması ı istiyorum.

Proje gayet iyi lakin site tasarımı üzerinde biraz daha durulabilir gibi

Böyle konuların forumda açılmaması taraftarıyım forumda bulunan sunucuları kendi topluluğuna çekmekle uğraşılıyor. Buda Minecraft Türkiye için üye kaybı bunu göz önünde bulundurulması ı istiyorum.
Konuyu tam okumadın anlaşılan, burası bir topluluk değil ücretsiz reklam yeri.

Proje gayet iyi lakin site tasarımı üzerinde biraz daha durulabilir gibi
Site tasarımı konusunda üstüne daha bilerek gitmedim, zaten piyasada olan vote siteleri çok fazla göz yoran bir tema yapmışlar. Biz daha sade ve göz yormayacak bir tema yaptık. Eğer şu değişebilir gibi bir önerin var ise seve seve dinleyebilirim seni. Değerli yorumun için teşekkür ederim.

Hocam hala ağzınızda dolaştırıyorsunuz projeyi kurallar gereği şu anda derecelendiremiyorum. Minecraft kitlesini kendi topluluğunuza çekiyorsunuz bu mühim değil. Her konuya bu şekilde yazıyorum yetkili ekibi ilgilenmiyor, benim açtığım bu tür projelerin konuları kaldırılıyor, sizinkiler ise kaldırılmıyor yönetimin isini yapmasını istiyorum. Minecraft Server List, ücretsiz alan adı ve ücretsiz hosting konularim kalktı bu arkadaşlarlada uğrasın. @1000dev @emirtemur @Hai konuları kaldırabilir misiniz?

Hocam hala ağzınızda dolaştırıyorsunuz projeyi kurallar gereği şu anda derecelendiremiyorum. Minecraft kitlesini kendi topluluğunuza çekiyorsunuz bu mühim değil. Her konuya bu şekilde yazıyorum yetkili ekibi ilgilenmiyor, benim açtığım bu tür projelerin konuları kaldırılıyor, sizinkiler ise kaldırılmıyor yönetimin isini yapmasını istiyorum. Minecraft Server List, ücretsiz alan adı ve ücretsiz hosting konularim kalktı bu arkadaşlarlada uğrasın. @1000dev @emirtemur @Hai konuları kaldırabilir misiniz?

Kendi ücretsiz alan adı ve hosting tanıtımı yapmak yasak forumda.

Topluluğumuzda minecraft server list tanıtımı yapmak serbest çünkü oy sistemi oyuncuları ve sunucuları birbirine bağlayan bir sistem yani topluluğumuzdan bir kitle oraya kaymasına gereken bir durum yok.

Ücretsiz alan adı ve hosting kesinlikle yasak tekrar ediyorum çünkü veri tutuluyor veri sorumlusu ileri de bir gün problem çıkartırsa bunun sorumluluğunu biz çekeriz.

Açıkçası bu forumda bayadır aktifim ve bu tarz proje senin adına açılmış hiç görmedim :D Sen demekki bu tarz değilde bahsettiğin gibi kendi kazancın olacak şekilde üye toplayacak şekilde topluluk projeleri kurmuşsunki kaldırılmış. Bu konu açılmadan önce En üst yektiliden onay alınarak açıldı, bu konuda içiniz rahat olabilir. Teşekkürler tekrardan baltalayıcı yorumunuz için.

Vote Sitesi'nden nasıl kendisine kitle çekecek ki? Ayrıca kurallar gereği kendi hosting reklamını ücretsiz yapamazsın.

SERVERS-MC - Yenilikler/Güncellemeler/Özellik Duyuru

1) Discord girişleri aktif.​

2) Yeni aya geçtiğinizde önceki ayın vote loglarını almayı unutmaya artık son. Yeni aya geçildiğinde sunucu profilinde geçmiş ay verilen oylar gözükmektedir.

3) Ekstra olarak siteye 3 API eklendi.

4) Sitemize çoklu dil seçeneğine İngilizce dili eklenmiştir.​

Çok güzel proje başarılar dilerim her daim arkandayım

Merhaba,

Tasarımı ve altyapınızı inceledim, başarılar dilerim.
Önerilere açıksanız SEO yapmanızı ve gerekli reklamları yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Sevgiler.

Merhaba,

Tasarımı ve altyapınızı inceledim, başarılar dilerim.
Önerilere açıksanız SEO yapmanızı ve gerekli reklamları yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Sevgiler.
Kesinlikle, 1 hafta içinde hepsine başlıyoruz.

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl