Ender#2000
Konuyu tam okumadın anlaşılan, burası bir topluluk değil ücretsiz reklam yeri.Böyle konuların forumda açılmaması taraftarıyım forumda bulunan sunucuları kendi topluluğuna çekmekle uğraşılıyor. Buda Minecraft Türkiye için üye kaybı bunu göz önünde bulundurulması ı istiyorum.
Site tasarımı konusunda üstüne daha bilerek gitmedim, zaten piyasada olan vote siteleri çok fazla göz yoran bir tema yapmışlar. Biz daha sade ve göz yormayacak bir tema yaptık. Eğer şu değişebilir gibi bir önerin var ise seve seve dinleyebilirim seni. Değerli yorumun için teşekkür ederim.Proje gayet iyi lakin site tasarımı üzerinde biraz daha durulabilir gibi

1000dev
Hocam hala ağzınızda dolaştırıyorsunuz projeyi kurallar gereği şu anda derecelendiremiyorum. Minecraft kitlesini kendi topluluğunuza çekiyorsunuz bu mühim değil. Her konuya bu şekilde yazıyorum yetkili ekibi ilgilenmiyor, benim açtığım bu tür projelerin konuları kaldırılıyor, sizinkiler ise kaldırılmıyor yönetimin isini yapmasını istiyorum. Minecraft Server List, ücretsiz alan adı ve ücretsiz hosting konularim kalktı bu arkadaşlarlada uğrasın. @1000dev @emirtemur @Hai konuları kaldırabilir misiniz?
experienceash
Gayet güzel ve kullanışlı bir içerik olmuş. Sunucum açıldığında kullanacağım, kullanmakta fayda olacak! <3
Açıkçası bu forumda bayadır aktifim ve bu tarz proje senin adına açılmış hiç görmedim :D Sen demekki bu tarz değilde bahsettiğin gibi kendi kazancın olacak şekilde üye toplayacak şekilde topluluk projeleri kurmuşsunki kaldırılmış. Bu konu açılmadan önce En üst yektiliden onay alınarak açıldı, bu konuda içiniz rahat olabilir. Teşekkürler tekrardan baltalayıcı yorumunuz için.Hocam hala ağzınızda dolaştırıyorsunuz projeyi kurallar gereği şu anda derecelendiremiyorum. Minecraft kitlesini kendi topluluğunuza çekiyorsunuz bu mühim değil. Her konuya bu şekilde yazıyorum yetkili ekibi ilgilenmiyor, benim açtığım bu tür projelerin konuları kaldırılıyor, sizinkiler ise kaldırılmıyor yönetimin isini yapmasını istiyorum. Minecraft Server List, ücretsiz alan adı ve ücretsiz hosting konularim kalktı bu arkadaşlarlada uğrasın. @1000dev @emirtemur @Hai konuları kaldırabilir misiniz?
experienceash
Vote Sitesi'nden nasıl kendisine kitle çekecek ki? Ayrıca kurallar gereği kendi hosting reklamını ücretsiz yapamazsın.Hocam hala ağzınızda dolaştırıyorsunuz projeyi kurallar gereği şu anda derecelendiremiyorum. Minecraft kitlesini kendi topluluğunuza çekiyorsunuz bu mühim değil. Her konuya bu şekilde yazıyorum yetkili ekibi ilgilenmiyor, benim açtığım bu tür projelerin konuları kaldırılıyor, sizinkiler ise kaldırılmıyor yönetimin isini yapmasını istiyorum. Minecraft Server List, ücretsiz alan adı ve ücretsiz hosting konularim kalktı bu arkadaşlarlada uğrasın. @1000dev @emirtemur @Hai konuları kaldırabilir misiniz?
experienceash
o kadar mükemmel ki tekrar yorum yazayım dedim habsdşakjsndkjm.
Kesinlikle, 1 hafta içinde hepsine başlıyoruz.Merhaba,
Tasarımı ve altyapınızı inceledim, başarılar dilerim.
Önerilere açıksanız SEO yapmanızı ve gerekli reklamları yapmanızı şiddetle tavsiye ederim.
Sevgiler.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!