Proje servers-mc.net | Yeni Nesil Vote Siteniz | +525 Sunucu - +2500 Kayıtlı kullanıcı

Başta dediğin cümle ile sonda söylediğin cümle arasında fark var. Tema zaten beta aşamasında gelişiyor. Ekstra olarak filtreleme kısmı çok gereksiz. Onun yerine daha sade ve hızlı arama yeri eklendi. Yorumun için teşekkür ederim.
Ben bir oyuncu olarak sunucunun pinginden, oyuncu sayısından, açılma tarihinden, türünden, desteklediği sürümlere kadar bir çok şeye önem verebilirim ve bunlara yönelik filtrelerle arama yapamıyorsam bir sunucu listesinin amacı ne forumdan farkı yok neredeyse.

Tema hakkındaki fikrim belki kişisel olarabilir, ben bu tarz istatistiksel konularda daha sade excel tarzı tasarımları seviyorum

Başta dediğin cümle ile sonda söylediğin cümle arasında fark var. Tema zaten beta aşamasında gelişiyor. Ekstra olarak filtreleme kısmı çok gereksiz. Onun yerine daha sade ve hızlı arama yeri eklendi. Yorumun için teşekkür ederim.
Forumdaki konu başlıklarını incelersen hepsinde şunların belirtildiğini göreceksin
IP Adresi
Sürüm aralığı
Tür ve özellikler
+bonus olarak konunun açılma tarihi
+çevrimiçi sayısı
+ping

En azından bu özelliklerin site içerisinde çok daha belirgin ve ne kadar karşı olsanda filtrelenebilir hale getirilmesi gerektiğini düşünüyorum

Son düzenleme:
hoş bir proje olmuş, umarım başarılı olur gün geçtikçe.

Herkese iyi günler!

Sitemizin temasında değişiklik olduğunu duyurmak isterim. Artık eski karmaşa yok! Artık sizlerde kendi bannerlarınızı kendi sunucu tanıtımınıza ekleyebileceksiniz.

1733741709194.webp

Nasıl mı?

Eklemiş olanlar için;
Profilinize girin, eklemiş olduğunuz sunucuların ayarlarına girin ve aşağıdaki görselde bulunduğu yerdeki linki kendi gif linkiniz ile değiştirin.

Aşağıdaki görselde yeri gösterilmiştir.
1733741538708.webp

Eklememiş olanlar için;

Eklememiş olanlar içinde durum aynıdır. Sol alttaki profil bilgileriniz altında Sunucu Ekle butonuna tıklayıp gene aynı yerden de giflerinizi ekleyebilirsiniz.

Aşağıdaki görselde yeri gösterilmiştir.
1733741610138.webp

Yavaş yavaş daha da iyi hale geliyor, Başarılar.

Yavaş yavaş daha da iyi hale geliyor, Başarılar.
Aynen öyle kral, önerileriniz ve benim araştırmalarım sonucu site daha da gelişmeye devam ediyor.
Teşekkür ederiz hepinize.

kategori kategori ayirmak yerine tag mantigi daha kullanisli olabilirmis, hem sunucu ekleyenler de sunucularini belli bir kutu icerisine sigdirmamis olur ve kullanicilar kendi taglerini kullanarak daha nokta atisi tanimlayabilirler sunucularini. Filtrelemek acisindan da daha guzel olabilir gibi

edit: tag olayi varmis zaten simdi test ederken gordum, ek olarak ozel tag olusturulmasi daha guzel olabilir

kategori kategori ayirmak yerine tag mantigi daha kullanisli olabilirmis, hem sunucu ekleyenler de sunucularini belli bir kutu icerisine sigdirmamis olur ve kullanicilar kendi taglerini kullanarak daha nokta atisi tanimlayabilirler sunucularini. Filtrelemek acisindan da daha guzel olabilir gibi

edit: tag olayi varmis zaten simdi test ederken gordum, ek olarak ozel tag olusturulmasi daha guzel olabilir
Tam olarak demek istediğinizi anlamış değilim. Bu şekilde yapmamız mı hoşunuza gitmedi, yoksa kategoriler kısmı mı hoşunuza gitmedi?
1733758443741.webp

smcc.webp

Server-MC ile sunucunuzu ileriye taşıyın!

Herkese iyi akşamlar!

Sitemiz üzerinde 1 aydır çalıştığımız Hosting & Takım forum kategorisi BETA 1.0 olarak hizmetinizde. Forum kategorisi BETA olarak sizlere aktif edildiği için olası hatalar elbet karşınıza çıkacaktır. Bu sayede sizler ile birlikte ortaya çıkan hataları fixleyeceğiz. Ortalama Beta süremiz 1-2 hafta sürecektir.

Peki bu Forum Kategori ne işe yarıyor?
Bu forum kategorimizde bizlere başvuru yapan Hosting ve Takımlar için özel alanlar mevcut. Bu alanlarda kendi ürünlerini tanıtabildikleri, sunucu sahipleri veya herhangi bir kişi Tasarımcı & Hosting arıyor ise bu sayede hızlı bir şekilde kendilerine bulabilecekler.

Bu kategorimizde kayıtlı kullanıcılar tanıtım yapan Takımlar & Hostingler konusuna sadece yorum yapabilirler.

Takım & Hosting Flaması İçin Nereden Başvuru Yapabilirim?
Takımlar ve Hostingler
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunucumuza girip Ticket odasından destek oluşturup başvuru yapabilirler.

1735583507096.webp

Çok yakında bizde oradayız.

Ekli dosyayı görüntüle 256298
Server-MC ile sunucunuzu ileriye taşıyın!

Herkese iyi akşamlar!

Sitemiz üzerinde 1 aydır çalıştığımız Hosting & Takım forum kategorisi BETA 1.0 olarak hizmetinizde. Forum kategorisi BETA olarak sizlere aktif edildiği için olası hatalar elbet karşınıza çıkacaktır. Bu sayede sizler ile birlikte ortaya çıkan hataları fixleyeceğiz. Ortalama Beta süremiz 1-2 hafta sürecektir.

Peki bu Forum Kategori ne işe yarıyor?
Bu forum kategorimizde bizlere başvuru yapan Hosting ve Takımlar için özel alanlar mevcut. Bu alanlarda kendi ürünlerini tanıtabildikleri, sunucu sahipleri veya herhangi bir kişi Tasarımcı & Hosting arıyor ise bu sayede hızlı bir şekilde kendilerine bulabilecekler.

Bu kategorimizde kayıtlı kullanıcılar tanıtım yapan Takımlar & Hostingler konusuna sadece yorum yapabilirler.

Takım & Hosting Flaması İçin Nereden Başvuru Yapabilirim?
Takımlar ve Hostingler
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
sunucumuza girip Ticket odasından destek oluşturup başvuru yapabilirler.

Ekli dosyayı görüntüle 256296
Bu sitede mc-tr ye benzemeye başlıyor .)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl