MehmetAli81
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- MehmetAli81
Discord:
★MehmetAli(15)#7691
★MehmetAli(15)#7691
★MehmetAli(15)#7691
yokk cevapp alamadım ordannMerhaba,
Kullandığınız web panelin destek ekibiyle iletişime geçmeyi denediniz mi? Panelin kendisinde bu seçenek açık değilse bile size yardımcı olabileceklerine inanıyorum.
Hangi paneli kullanıyorsunuz? Ayrıca panelin içinde ya da dışında sunucu dosyalarına erişiminiz var mı?yokk cevapp alamadım ordann
★MehmetAli(15)#7691
Hangi paneli kullanıyorsunuz? Ayrıca panelin içinde ya da dışında sunucu dosyalarına erişiminiz var mı?
ServerKurma'nın pterodactyl paneli ne gibi özgürlükler sunuyor emin değilim fakat sunucu dosyalarına erişiminiz varsa pluginlerle birlikte 1.16 jar'ını indirip kurmayı ve pluginleri de bu sürüme göre güncellemeyi deneyebilirsiniz.panelini server kurma sitesinden kiraladımDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
★MehmetAli(15)#7691
panelden doysaları degıstırme gibi erşimim yok cyberduck kullanıyorum pluginleri indirmek icin 1.16 jar indiriyorum öyle de yaptım ama pluginler calımıyor hata veriyorServerKurma'nın pterodactyl paneli ne gibi özgürlükler sunuyor emin değilim fakat sunucu dosyalarına erişiminiz varsa pluginlerle birlikte 1.16 jar'ını indirip kurmayı ve pluginleri de bu sürüme göre güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Pluginlerin de 1.16 sürümüne uyumlu olan sürümünü kurmalısınız. Böyle yapmayı denediniz mi?panelden doysaları degıstırme gibi erşimim yok cyberduck kullanıyorum pluginleri indirmek icin 1.16 jar indiriyorum öyle de yaptım ama pluginler calımıyor hata veriyor
★MehmetAli(15)#7691
yaptım şimdi ama söyle bi hata veriyor [14:02:45] [Server thread/ERROR]: Chunk file at [-26, -30] is missing level data, skippingPluginlerin de 1.16 sürümüne uyumlu olan sürümünü kurmalısınız. Böyle yapmayı denediniz mi?
world klasörünü yeniden oluşturmanızda sakınca yoksa, world, world_nether ve world_the_end klasörlerini silip sunucuyu tekrar çalıştırın. Bunu yaparsanız mevcut dünyadaki değişiklikler ve yapılar silinecek. Bilginiz dahilinde olsun.yaptım şimdi ama söyle bi hata veriyor [14:02:45] [Server thread/ERROR]: Chunk file at [-26, -30] is missing level data, skipping
★MehmetAli(15)#7691
tamamdır öyle yapıyorumworld klasörünü yeniden oluşturmanızda sakınca yoksa, world, world_nether ve world_the_end klasörlerini silip sunucuyu tekrar çalıştırın. Bunu yaparsanız mevcut dünyadaki değişiklikler ve yapılar silinecek. Bilginiz dahilinde olsun.
★MehmetAli(15)#7691
★MehmetAli(15)#7691
Sunucunun ve pluginlerin kullancağı kaynağa göre değişecektir. 1.16.4 Paper öneririm.ee 1.16.4 spigot lu mu indiriyim
Pluginin doğru sürümünü ve doğru jar'ı kurduğunuza emin misiniz?hata vermedi düzgün sekilde acıldı ama cratesplus plugini indirdim olmadı plugins komutu calısmıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!