Çözüldü serverımın sürümünü degistirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MehmetAli81

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
MehmetAli81

Discord:

★MehmetAli(15)#7691

ben web panel bir sunucu kiraladım ama sunucumun sürümünü 1.16.4 yapmak istiyorum bi türlü yapamadım konuyla ilgili yardımcı olur musunuz

Merhaba,

Kullandığınız web panelin destek ekibiyle iletişime geçmeyi denediniz mi? Panelin kendisinde bu seçenek açık değilse bile size yardımcı olabileceklerine inanıyorum.

Merhaba,

Kullandığınız web panelin destek ekibiyle iletişime geçmeyi denediniz mi? Panelin kendisinde bu seçenek açık değilse bile size yardımcı olabileceklerine inanıyorum.
yokk cevapp alamadım ordann

ServerKurma'nın pterodactyl paneli ne gibi özgürlükler sunuyor emin değilim fakat sunucu dosyalarına erişiminiz varsa pluginlerle birlikte 1.16 jar'ını indirip kurmayı ve pluginleri de bu sürüme göre güncellemeyi deneyebilirsiniz.
panelden doysaları degıstırme gibi erşimim yok cyberduck kullanıyorum pluginleri indirmek icin 1.16 jar indiriyorum öyle de yaptım ama pluginler calımıyor hata veriyor

panelden doysaları degıstırme gibi erşimim yok cyberduck kullanıyorum pluginleri indirmek icin 1.16 jar indiriyorum öyle de yaptım ama pluginler calımıyor hata veriyor
Pluginlerin de 1.16 sürümüne uyumlu olan sürümünü kurmalısınız. Böyle yapmayı denediniz mi?

Pluginlerin de 1.16 sürümüne uyumlu olan sürümünü kurmalısınız. Böyle yapmayı denediniz mi?
yaptım şimdi ama söyle bi hata veriyor [14:02:45] [Server thread/ERROR]: Chunk file at [-26, -30] is missing level data, skipping

yaptım şimdi ama söyle bi hata veriyor [14:02:45] [Server thread/ERROR]: Chunk file at [-26, -30] is missing level data, skipping
world klasörünü yeniden oluşturmanızda sakınca yoksa, world, world_nether ve world_the_end klasörlerini silip sunucuyu tekrar çalıştırın. Bunu yaparsanız mevcut dünyadaki değişiklikler ve yapılar silinecek. Bilginiz dahilinde olsun.

world klasörünü yeniden oluşturmanızda sakınca yoksa, world, world_nether ve world_the_end klasörlerini silip sunucuyu tekrar çalıştırın. Bunu yaparsanız mevcut dünyadaki değişiklikler ve yapılar silinecek. Bilginiz dahilinde olsun.
tamamdır öyle yapıyorum

ee 1.16.4 spigot lu mu indiriyim

hata vermedi düzgün sekilde acıldı ama cratesplus plugini indirdim olmadı plugins komutu calısmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl