Çözüldü Serverimde Ping Sorunu Var :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MaskeliPeder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 13.267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19.50 nin altına düşmüyor

ozaman sorunun senin internetinden kaynaklanıyor. Pluginler ile felan hiç alakası yok yani bu pingin.

hostinge söylesek yaparmı acaba türkiye lokasyon :d

eğerki Türkiye dışında farklı bir lokasyon kullanıyorsan, ticket açarak değiştirebilirsin ama ek ücretler alınabilir.

ozaman sorunun senin internetinden kaynaklanıyor. Pluginler ile felan hiç alakası yok yani bu pingin.
Haklı olabilirsiniz irfan bey ancak cok boş plugin var arkadaş lobiye isim bug fixed koymuş skyblock'ada koymuş antijoinbot lobiye koymuş skyblock'ada koymuş

eğerki Türkiye dışında farklı bir lokasyon kullanıyorsan, ticket açarak değiştirebilirsin ama ek ücretler alınabilir.
hocam aldığım vds hem almanya hem türkiye ek ücret alınmaması gerek bunu hostingle görüşücez artık.

Haklı olabilirsiniz irfan bey ancak cok boş plugin var arkadaş lobiye isim bug fixed koymuş skyblock'ada koymuş antijoinbot lobiye koymuş skyblock'ada koymuş
Hocam saolun siz yardım ediyorsunuz :D
bu akşam onları düzenliycem skype adresinizi alabilirmiyim ?

Irfan bey size nasıl hitap edebilirim? irfan bey hocam gibisinden arkadaşın ciddi anlamda plugin yardımcı alması gerek sunucusuna girdim internetim gayet iyi ama sunucusunda cok lag var ramıda duyduguma göre yüksekmiş normal degil. ayrıca iyi akşamlar.

İnternetin istersen jet olsun. Fakat bir Türkiye makinesine bağlanman ile Alman makinesine bağlanman hiçbir şekilde aynı değeri vermeyecektir.

İnternetin istersen jet olsun. Fakat bir Türkiye makinesine bağlanman ile Alman makinesine bağlanman hiçbir şekilde aynı değeri vermeyecektir.
Çok haklısınız ping işlerinden fazla anladığımı söğlüyemem ancak boş yapılar ve boş pluginlerin yaptıgını bilmekteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl