Sol Reklam

Çözüldü Serverimde Ping Sorunu Var :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaskeliPeder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 12.010
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MaskeliPeder

Play.CasperNW.CoM
Yasaklandı
Elmaslar
197
Puanlar
0
Yer
İzmir
Minecraft
MaskeliPeder
Facebook
CasperNetwork
Twitter
CasperNetwork

Discord:

MaskeliPeder#8352

Arkadaşlar Serverimde Ping Sorunu var
başka serverde denedim 30-40 arası gezen ms
kendi sunucumda 120-200 arası geziyor
hostingle konuştum teknik hata olmadığını söylediler yardımlarınızı bekliyorum​
@IrfanDmn
@xJustR3kt

Worldler lag yapabilir fazla worldleri sil

onları nasıl silicez worlder demişinde boş yapılarmı ?

Gereksiz dünyalar yani /mv delete

Boş yapılar her oyuncu gördüğü alan kadar ram yer bunu size önceden açıklamıştım lütfen dikkate alınız ve ayrıca bana plugin listenizi attığınızda cok fazla boş plugin gördüm. plugman hiç bir işinize yaramaz gereksizdir bana göre.

Boş yapılar her oyuncu gördüğü alan kadar ram yer bunu size önceden açıklamıştım lütfen dikkate alınız ve ayrıca bana plugin listenizi attığınızda cok fazla boş plugin gördüm. plugman hiç bir işinize yaramaz gereksizdir bana göre.
hocam boş pluginleri yazarmısınız bana rica etsem ?

Lutfen tekrar konuşmadan plugin listenizi atınız.

8NPzYA.png

Oncelikle supertrails cok büyük oranda ram yemekte bunu kendi sunucumda denemiştim kaldırmanızı tavsiye ediyorum ardından sohbet gardiyani gereksiz size önerim prospamdır supercensor gereksiz prospam 2 sini bir araya topluyor zaten plugman cok gereksiz bu plugin detaylı bilgi için TIKLA VE GIT bildigim kadarıyla sunucunuz hub bu durumda antijoin bota gerek yok lobiniz oldugu için ölüm mesajlarını hub sunucuda kapatmanız gerektir spam gibi oluyor bunu fark ettiniz umuyorum deathmessages gereksiz kalıyor bu durumda ölüm mesajlarını kapatmak için essentials>config.yml>deathmessages false yapın isim bug fixed önemsiz hub sunucusunuz zaten lobiniz var lobiye ekleyebilirsiniz isim bug fixedi 2 adet autopickup var birini silin iconmy bana göre gereksiz essentials bunu desteklemektedir batıhostdan aldınız bildigim kadarıyla batıhostun otomatik dünya kaydetmesi var diye biliyorum saveılt gereksiz eger yoksa durabilir skript'lerinizi bilmemekteyim. bozuk türkçem için hepinizden özür dilerim.

Yetersiz Ram Ola Bİlir Gereksiz Worldleri Bulun Ve Temizleyiniz Sunucu İçerisinden /lag Yazarak Hangi Worldun Daha Çok Yer Kapladığına Bakınız + Bazı Pluginler sunucunuza Ağır Geliyor Ola Bilir Bir Kaç PL Yerine Skript Kullanmayı Deneyiniz...

Serverinde kesinlikle piston kullanımı yasakla sadece adalar dünyasında oluyorsa spleri sınırla

Yetersiz Ram Ola Bİlir Gereksiz Worldleri Bulun Ve Temizleyiniz Sunucu İçerisinden /lag Yazarak Hangi Worldun Daha Çok Yer Kapladığına Bakınız + Bazı Pluginler sunucunuza Ağır Geliyor Ola Bilir Bir Kaç PL Yerine Skript Kullanmayı Deneyiniz...
Skriptler pluginden daha fazla sunucuyu yormakta loga cok işledigi için. ancak mesajınızda haklısınız boş yapılar boş yapılar boş yapılar bir türlü dinlemiyor arkadaş.

Arkadaşlar siz resmen TPS DÜŞÜK olayıyla alakalı şeyler yazmışsınız. Ping o ara ya internetinden kaynaklıdır yada sunucu lokasyonundan. Sunucun almanya lokasyonunda olabilir mi ?

Hocam hostnige sordum türkiye lokasyon dedi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı