Çözüldü Servere nasıl oyun ekleyebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreBirer00

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Minecraft
EmreBirer

Discord:

EmreBirer00

merhaba ben freemcserver.net ile server açtım ve bu hostingde bungeecord kullamını yasak olduyu için servere oyun ekliyemiyorum mesela ben sky wars ve bedwars plugin paketi yükledim bunları servere atınca bazı pluginler çakışıyo bazıları dosyaları karıştığı için çalışmıyor bozuluyor bunu nasıl çözerim yardım edebilirmisiniz discortdan anlatmak isteyen eklesin Emre Birer#9354

En iyisi biraz parayı kıyıp keyubu.com'dan bi vds almalısınız.

Çözemezsin bungeesiz hub kurmak işkencedir. Paket hazırlatırsın ancak sunucudan daha masraflı olur.

Çözemezsin bungeesiz hub kurmak işkencedir. Paket hazırlatırsın ancak sunucudan daha masraflı olur.
sen ne kadar iyi bi adamsın lan her dediğime cevap veriyon :D Peki Sen bana hazırlayamazmısın paket

sen ne kadar iyi bi adamsın lan her dediğime cevap veriyon :D Peki Sen bana hazırlayamazmısın paket
"Çözemezsin bungeesiz hub kurmak işkencedir. " demiş adam neden işgenceli bir iş yapsın

Benim hazırlamam zor zamanında internette görmüştüm 8 oyunlu bir paket onu bulursam atarım ancak sıfırdan yapmak ciddi emek ve uğraş ister.

Benim hazırlamam zor zamanında internette görmüştüm 8 oyunlu bir paket onu bulursam atarım ancak sıfırdan yapmak ciddi emek ve uğraş ister.
neyse teşekkür ederim en iyisi biraz parayı kıyayım saol

neyse teşekkür ederim en iyisi biraz parayı kıyayım saol
Sunucu açmak kolay değil her şeye para istiyorlar site site scripti sunucunu tanıtacaksın onun için para forum sitesinde tanıtacaksan konu tasarımı oda para 4 gb makine aldın farzedelim ilerde oyuncu çoğalıcak bunu 12 gb flaan yapacaksın youtubeye reklam vereceksin oda para .com uzantılı domain alacaksın oda para sunucu korumaları için ddos paketi bazı pluginler satın alacaksın onlarda para

Sunucu açmak kolay değil her şeye para istiyorlar site site scripti sunucunu tanıtacaksın onun için para forum sitesinde tanıtacaksan konu tasarımı oda para 4 gb makine aldın farzedelim ilerde oyuncu çoğalıcak bunu 12 gb flaan yapacaksın youtubeye reklam vereceksin oda para .com uzantılı domain alacaksın oda para sunucu korumaları için ddos paketi bazı pluginler satın alacaksın onlarda para
keyubudan sunucu kiralayacamda ininaldan oluyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl