Çözüldü Serverde Hile Kullanımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan melih159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.489

melih159

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
48
Minecraft
MelihBey39
Merhabalar serverimde tüm hileler etkisi arttıralarak bile serbestçe kullanılabiliyor hileyi tamamen yasaklayamasak bile bunu azaltmanın yolu nedir

Merhaba, bu konuda ModChecker eklentisi öneriyorum. .minecraft dosyasında ki hileleri algılayıp sunucuya girişlerine izin vermiyor. İyi forumlar ^^

Merhaba, bu konuda ModChecker eklentisi öneriyorum. .minecraft dosyasında ki hileleri algılayıp sunucuya girişlerine izin vermiyor. İyi forumlar ^^
teşekkür ederim peki mesela hızlı koşmayı 5 e çekip çok hızlı koşuyorlar bunu en fazla 1,2 gibi hızlarda kullanabilmeyi sağlayabilirmiyim yada hızlı kazmayı

Kardeşim amacın ne :D Hile kullansınlar ama kısıtlama olsun mu diyorsun?​

Düşüncesel olarak farklı bir düşünce yapısına denk geldik. Seçim yapmak zorunda kalsaydın hangisini seçerdin. Hileli sunucu mu, hilesiz sunucu mu..

Düşüncesel olarak farklı bir düşünce yapısına denk geldik. Seçim yapmak zorunda kalsaydın hangisini seçerdin. Hileli sunucu mu, hilesiz sunucu mu..
yeni açılan bir sunucuya hilesiz giriş nekadar mümkün ? ben oyun hileden geçilmesin demiyorum sadece sunucuya girilebilsin ama abartı olmadan belli özelliği kullansın örnek olarak otomatik vurma değil gece görüş özelliği kullanma

Direk Client yaptır kurtulursun kökünden :D

AAC & ModChecker gibi eklentileri yüklersen bir nebze de olsa sunucuda hile bulundurmazsın.
aac pluginine baktım fakat internette ücretsiz bulamadım link verebilirmisin
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl