melih159
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 48
- Minecraft
- MelihBey39
Abdullah T.#0001
teşekkür ederim peki mesela hızlı koşmayı 5 e çekip çok hızlı koşuyorlar bunu en fazla 1,2 gibi hızlarda kullanabilmeyi sağlayabilirmiyim yada hızlı kazmayıMerhaba, bu konuda ModChecker eklentisi öneriyorum. .minecraft dosyasında ki hileleri algılayıp sunucuya girişlerine izin vermiyor. İyi forumlar ^^
tam olarak öyle :DKardeşim amacın ne :D Hile kullansınlar ama kısıtlama olsun mu diyorsun?
yeni açılan bir sunucuya hilesiz giriş nekadar mümkün ? ben oyun hileden geçilmesin demiyorum sadece sunucuya girilebilsin ama abartı olmadan belli özelliği kullansın örnek olarak otomatik vurma değil gece görüş özelliği kullanmaDüşüncesel olarak farklı bir düşünce yapısına denk geldik. Seçim yapmak zorunda kalsaydın hangisini seçerdin. Hileli sunucu mu, hilesiz sunucu mu..
teşekkür ederim :)AAC & ModChecker gibi eklentileri yüklersen bir nebze de olsa sunucuda hile bulundurmazsın.
zen#3445
aac pluginine baktım fakat internette ücretsiz bulamadım link verebilirmisinAAC & ModChecker gibi eklentileri yüklersen bir nebze de olsa sunucuda hile bulundurmazsın.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!