Çözüldü SERVER YARDIM!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CReeDHQ

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
creedistaken
Ben Bir server açacağım Hub Server Ama Bir kişi Komut yazdığında Eline İtem Gelmesini Yapamıyorum Mesela:
ÖRNEĞİN:
/spawn Yazdığında Eline Nether Yıldızı Gelicek Aynı Zamanda Spawna Gidecek

Bu Pluginlerle Ya Da Skript ile yapılabilirmi Yapan Ya Da Bulan Yazsın Lütfen Yardım Edin.

Hub sunucu tek bir sunucuya kurulmaz, o yüzden bu mümkündür fakat gerek yok.

Öncelikle bungeecord kurmayi öğren dostum

@Efe Hlbyoglu </> Söylemin Yanlış Dediğin Şey Sunucu Yani Bir Makine O Zaman İmkansız Kurulamaz Diyemezsin Eğerki Elindeki Bir Sunucu İse Açabilir Ancak Gördüüm Kadarıyla Arkadaş Bukkit Veyahut Bir Hosting Üzerinden Kiralamış Bu Yüzden Kurulamaz Ek Bir Sunucu Kiralamalısın Veya Kendine Sunucu Almalısın...

@Efe Hlbyoglu </> Söylemin Yanlış Dediğin Şey Sunucu Yani Bir Makine O Zaman İmkansız Kurulamaz Diyemezsin Eğerki Elindeki Bir Sunucu İse Açabilir Ancak Gördüüm Kadarıyla Arkadaş Bukkit Veyahut Bir Hosting Üzerinden Kiralamış Bu Yüzden Kurulamaz Ek Bir Sunucu Kiralamalısın Veya Kendine Sunucu Almalısın...
Tabiki bu konuda haklısın bende bunu anlatmaya çalıştım fakat anlatamadım sanırsam.

Hub tür sunucuyu tek sunucuya kuramassın.Böyle birşey için eline 'Nether Star' ın gelmesinide gerek yok.Senin zevkin bilir.Bunun için skripter veya pluginerlerden yardım alabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl