Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Bir server açacağım Hub Server Ama Bir kişi Komut yazdığında Eline İtem Gelmesini Yapamıyorum Mesela:
ÖRNEĞİN:
/spawn Yazdığında Eline Nether Yıldızı Gelicek Aynı Zamanda Spawna Gidecek
Bu Pluginlerle Ya Da Skript ile yapılabilirmi Yapan Ya Da Bulan Yazsın Lütfen Yardım Edin.
@Efe Hlbyoglu </> Söylemin Yanlış Dediğin Şey Sunucu Yani Bir Makine O Zaman İmkansız Kurulamaz Diyemezsin Eğerki Elindeki Bir Sunucu İse Açabilir Ancak Gördüüm Kadarıyla Arkadaş Bukkit Veyahut Bir Hosting Üzerinden Kiralamış Bu Yüzden Kurulamaz Ek Bir Sunucu Kiralamalısın Veya Kendine Sunucu Almalısın...
@Efe Hlbyoglu </> Söylemin Yanlış Dediğin Şey Sunucu Yani Bir Makine O Zaman İmkansız Kurulamaz Diyemezsin Eğerki Elindeki Bir Sunucu İse Açabilir Ancak Gördüüm Kadarıyla Arkadaş Bukkit Veyahut Bir Hosting Üzerinden Kiralamış Bu Yüzden Kurulamaz Ek Bir Sunucu Kiralamalısın Veya Kendine Sunucu Almalısın...
Hub tür sunucuyu tek sunucuya kuramassın.Böyle birşey için eline 'Nether Star' ın gelmesinide gerek yok.Senin zevkin bilir.Bunun için skripter veya pluginerlerden yardım alabilirsin.