Selam.. Ben, Melih Demirel! Yeni Nesil Op SkyBlock Paketi Yapıcam Sizce Neler Eklesem Daha Güzel Olur (Dediklerinizin Hepsini Yapıcam Bu Pakete)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MelihDemirel_

Altın Benim Yeni Sevgilim
Yasaklandı
Elmaslar
172
Minecraft
Melih_Demirel

Discord:

Melih Demirel#2076

Selam.. Ben, Melih Demirel! Op SkyBlock Paketi Yapıcam Sizce Neler Eklesem Daha Güzel Olur (Dediklerinizin Hepsini Yapıcam Bu Pakete)

Arkadaşlar Bilmeyenler için söylüyorum benim youtube kanalım var ve bir çok kişi bu paket işini paraya çeviriyor fakat ben ücretsiz yapmak istiyorum.ki baya plugin paketimiz var en çok izlenen ise bu pakettir. bunu yeni nesile çeviricem baya güzel yapmak istiyorum fakat bayadan beri yokum (6ay) bu yüzden neler oldu neler geçti yeni nesilde hangi plugin,skript var bunları öğrenmek istiyorum yorumlarda yazarsanız çook mutlu olurum..

Melih Demirel
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Spigot sayfasından resources adlı kategoriye giderek ilginç eklentileri görebilirsin. Teker teker inceleyerek. Şahsen ben öyle yapıyorum yaklaşık yanlış hatırlamıyor isem, 3000 sayfa felan eklenti var. Kimisi hoş kimisi çöp ona göre kendin bulmalısın. İnsanlara fikirlerini sorman hoş. Lakin bana sorarsan sürpriz olması. Çünkü beklenti yüksek olunca paket daha çok tutar. Diye düşünüyorum. Ama bu beklentiyi rezil etmemelisin.

Paketine geçince. 2020 v3 paketin gerçekten çok basit olmuş. Yani eski eklentiler bulunuyor içerisinde, bunların üstüne yeni bir paket yapmalısın. Zaten kullandığın paket alıntı geliyor bana. Çoğu paketdeki eklentiler o yüzden alıntı gibi gelmesine şaşırma.

forumda paylaşılan çok güzel skriptler var onları ekleyebilirsin.

Forumda'ki Sistemlerden Birkaçını Kullanmanı Tavsiye Ederim. Gayet Hoş Sistemler Var Şimdiden Başarılar.

Kullandığınız eklentilerin güncel olmasına ve performans sorunlarının olmamasına dikkat edebilirsiniz. İyi çalışmalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl