Bulundu Scoreboardda gözüken otomatik süreli birden fazla günlere özel event yapma !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CyrexOffical
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 402
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CyrexOffical

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
CyrexOffical

Discord:

! Cyrexin Clonu ᴼᶠᶠᶦᶜᶦᵃˡ#3184

1.16.5 survival sunucusu yapıyorum ve bir plugin yada script arıyorum sunucumdaki scoreboard'da (Sonraki evente kalan süre: event süresi) yazsın ve her gün için pzt den pazara kadar her güne özel belirli saatlerde bir etkinlik yani event ve her event sonrası diğer günün eventine kalan süreyi gösteren bir event yapmak istiyorum bazı sunucularda var nasıl yapabilirim ? (aşağıda event diye gözüken şeye benzer bişey olmasını istiyom ama aynı olmayacak bende Sonraki evente kalan süre diycek ve ben değiştirebilirsem orayı güzel olur) bu benim ilk formum o yüzden biraz fazla detaylı konuştum çok fazla boş yaptıysam kusura bakmayın

olm 52 kişi görmüş kimse mi cevap vermez la ???

1.16.5 survival sunucusu yapıyorum ve bir plugin yada script arıyorum sunucumdaki scoreboard'da (Sonraki evente kalan süre: event süresi) yazsın ve her gün için pzt den pazara kadar her güne özel belirli saatlerde bir etkinlik yani event ve her event sonrası diğer günün eventine kalan süreyi gösteren bir event yapmak istiyorum bazı sunucularda var nasıl yapabilirim ? (aşağıda event diye gözüken şeye benzer bişey olmasını istiyom ama aynı olmayacak bende Sonraki evente kalan süre diycek ve ben değiştirebilirsem orayı güzel olur) bu benim ilk formum o yüzden biraz fazla detaylı konuştum çok fazla boş yaptıysam kusura bakmayın
Merhaba, TaskTimer eklentimizi inceleyebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl