Çözüldü scoreboard sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cacana45

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
Minecraft
cacana45

Discord:

cacana45

ben sunucuyu açtığımda ve giriş yaptığımda oyuncuya özel tab plugininden scoreboard gözükmüyor sonra manuel olarak reload atıyorum tab pluginine
bende gözüküyor scoreboard ama sonradan sunucuya giren oyuncuda gözükmüyor sonra tekrar tab reload atıyorum düzeliyor 2 mizde de gözüküyor scoreboard ama 3. 4. 5. oyuncu yani sonra bir oyuncu daha girdiği zaman sunucuya giren oyuncuda scoreboard gözükmüyor diğerlerinde gözüküyor sorun ne olabilir
pluginler güncel

aynı sorun bende de var :D ama yüksek ihtimal hub ile alakalı.

ben sunucuyu açtığımda ve giriş yaptığımda oyuncuya özel tab plugininden scoreboard gözükmüyor sonra manuel olarak reload atıyorum tab pluginine
bende gözüküyor scoreboard ama sonradan sunucuya giren oyuncuda gözükmüyor sonra tekrar tab reload atıyorum düzeliyor 2 mizde de gözüküyor scoreboard ama 3. 4. 5. oyuncu yani sonra bir oyuncu daha girdiği zaman sunucuya giren oyuncuda scoreboard gözükmüyor diğerlerinde gözüküyor sorun ne olabilir
pluginler güncel
Sunucu sürümünüz, forkunuz, eklenti listeniz, eklenti sürümleriniz nedir?

TAB config.yml den

Kod:
scoreboard:
  enabled: true
  delay-on-join-milliseconds: 1000 #veya 500 gecikmesi fazla gelirse azaltabilirsin
aklıma sadece bu çözüm geliyor eğer yine çözülmezse plugin sürümle uyumlu değildir veya son sürümü bugludur

TAB config.yml den

Kod:
scoreboard:
  enabled: true
  delay-on-join-milliseconds: 1000 #veya 500 gecikmesi fazla gelirse azaltabilirsin
aklıma sadece bu çözüm geliyor eğer yine çözülmezse plugin sürümle uyumlu değildir veya son sürümü bugludur
hayır olmadı hiçbir çözüm tek biri hariç basit bir skript yazdım

oyuncu sunucuya girdiği zaman oyuncu bu komudu yazmasını sağladım /tab scoreboard show [scoreboardismi]
o zaman ise sunucuya girdiği zaman kendisi scoreboardı göstermiş oluyor çözüldü gibi ama lag çıkartmaz diye umuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl