Savaşlar Yapıcı Mı, Yıkıcı Mıdır ? | Tartışma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.862
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Efe_

Stay calm, stay sharp.
Emektar
Elmaslar
238

Discord:

efeuynk

mctr.png

Savaşlar Yapıcı Mı, Yıkıcı Mıdır ?

Son düzenleme:
savaş yapıcı masum insanları öldürmek yıkıcıdır

İnsan savaşı yıkıcı cehalet savaşı yapıcı.

Savaşlar her zaman yıkıcıdır yada her zaman yapıcıdır diyemez ancak onemli olan neyin yıkıldığıdır, Savaş iyi veya kotu demek zor

Savaşlar her zaman yıkıcıdır yada her zaman yapıcıdır diyemez ancak onemli olan neyin yıkıldığıdır, Savaş iyi veya kotu demek zor
Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Savaşa iyi veya kötü demek konusunda çok çok haklısın çünkü o savaş savunmak içinde yapılabilir.

savaşlar çok yapıcıdır, böyle güzel bir konu açtığınız için teşekkür ediyorum iyi forumlar dilerim.

hayatım boyunca şiddeti destekleyen bir insan olmadım fakat açtığın konuda şöyle bir soru sormak istiyorum
savaş yalnızca ateşli silahlar ile olmuyor onlarca savaş türü var fakat sanırsam burada sorduğun ateşli silahlar ile savaş

ben yerine göre yapıcı yerine göre yıkıcı olduğunu düşünüyorum hayatın, yaşamın, evrenin her yerinde yıkım olmaktadır ve bu yıkımlar sonucu bir şeyler doğmaktadır yani her zaman bardağın dolu tarafından bakılması gerektiğini düşünüyor, iyi forumlar diliyorum

(savaş kanunlarına uyulduğu sürece ateşli silahlar ile olan savaşı yapıcı olarak destekliyorum, desteklemek zorundayım her mantıklı insan gibi)

seviyeli bir şekilde tartışmak isteyen discord üzerinden ulaşıp görüşlerini belirtebilir

Son düzenleme:
Efendim konuşarak anlaşılmıyorsa şiddete neden başvuruyorlar ki ? Zorla güzellik olmaz.
hocam düşündüğün kadar basit bir durum değil "tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır", "zorla güzellik olmaz" olaya biraz vizyon eksikliği ile bakıyorsun sana tavsiyem biraz tarih, özellikle avrupa tarihi okumandır

hocam düşündüğün kadar basit bir durum değil "tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır", "zorla güzellik olmaz" olaya biraz vizyon eksikliği ile bakıyorsun sana tavsiyem biraz tarih, özellikle avrupa tarihi okumandır
Peki önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl