Sinan Altın#0001
Yıkcıdır,savaşarak sadece kaybederler konuşarak anlaşmak varken neden anlaşmazlık çıksın ki ?
BeyazPolis#1044
Hem katılıyorum hem katılmıyorum. Savaşa iyi veya kötü demek konusunda çok çok haklısın çünkü o savaş savunmak içinde yapılabilir.Savaşlar her zaman yıkıcıdır yada her zaman yapıcıdır diyemez ancak onemli olan neyin yıkıldığıdır, Savaş iyi veya kotu demek zor
iyi forumlar siz mod degil miydinizsavaşlar çok yapıcıdır, böyle güzel bir konu açtığınız için teşekkür ediyorum iyi forumlar dilerim.
Beawen#6452
Sinan Altın#0001
Efendim konuşarak anlaşılmıyorsa şiddete neden başvuruyorlar ki ? Zorla güzellik olmaz.liseli kavgasından bahsetmiyoruz
Beawen#6452
hocam düşündüğün kadar basit bir durum değil "tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır", "zorla güzellik olmaz" olaya biraz vizyon eksikliği ile bakıyorsun sana tavsiyem biraz tarih, özellikle avrupa tarihi okumandırEfendim konuşarak anlaşılmıyorsa şiddete neden başvuruyorlar ki ? Zorla güzellik olmaz.
Sinan Altın#0001
Peki önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim ?hocam düşündüğün kadar basit bir durum değil "tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır", "zorla güzellik olmaz" olaya biraz vizyon eksikliği ile bakıyorsun sana tavsiyem biraz tarih, özellikle avrupa tarihi okumandır
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!