Çözüldü Satış Takımı ile ilgili bilgi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Recep.gq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 204
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Recep.gq

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Squelr

Discord:

recep.gq

Öncelikle Merhaba Eklenti paketi Yapıyorum genel olarak satış yapmak istiyorum satış için site alacağım (script önerisi varsa yazabilirsiniz) satış yapmama için vergi levhasına gerek varmı ?

Öncelikle Merhaba Eklenti paketi Yapıyorum genel olarak satış yapmak istiyorum satış için site alacağım (script önerisi varsa yazabilirsiniz) satış yapmama için vergi levhasına gerek varmı ?
Satış yapmama için vergi levhası biraz garip kaçmış. Özet gerekirse:

Satışları yasal olarak yapmak için şirket oluşturmalı, vergi levhası almalı ve muhasebe vs fatura kesmeniz vs gerekmektedir. Vergi ödemeden yapmak için ise şirket açmalı vergi muafiyeti belgesi ve KDV muafiyeti belgesi alarak vergi ödemeden satış yapabilirsiniz. Ancak ilk başta her türlü masraf yapmanız gerekiyor.

Satış scripti olarak gamexia olabilirsiniz.

Satışları yasal olarak yapmak için şirket oluşturmalı, vergi levhası almalı ve muhasebe vs fatura kesmeniz vs gerekmektedir. Vergi ödemeden yapmak için ise şirket açmalı vergi muafiyeti belgesi ve KDV muafiyeti belgesi alarak vergi ödemeden satış yapabilirsiniz. Ancak ilk başta her türlü masraf yapmanız gerekiyor.

mctr deki takımlar vergi ödüyormu (şikayet etmicem) merak ettim.

Çok nadir bazı yerlerde oluyor ondan aklıma takıldı (önerin için teşekkür ederim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl