benjamin17
Satış yapmama için vergi levhası biraz garip kaçmış. Özet gerekirse:Öncelikle Merhaba Eklenti paketi Yapıyorum genel olarak satış yapmak istiyorum satış için site alacağım (script önerisi varsa yazabilirsiniz) satış yapmama için vergi levhasına gerek varmı ?
mctr deki takımlar vergi ödüyormu (şikayet etmicem) merak ettim.Satış yapmama için vergi levhası biraz garip kaçmış. Özet gerekirse:
Satışları yasal olarak yapmak için şirket oluşturmalı, vergi levhası almalı ve muhasebe vs fatura kesmeniz vs gerekmektedir. Vergi ödemeden yapmak için ise şirket açmalı vergi muafiyeti belgesi ve KDV muafiyeti belgesi alarak vergi ödemeden satış yapabilirsiniz. Ancak ilk başta her türlü masraf yapmanız gerekiyor.
Satış scripti olarak gamexia olabilirsiniz.

benjamin17
Bununla ilgili bir bilgi bende mevcut değil olsa bile yönetim ekibine sormanız daha doğru olur.mctr deki takımlar vergi ödüyormu (şikayet etmicem) merak ettim.
Anladım yinede teşşekürler.Bununla ilgili bir bilgi bende mevcut değil olsa bile yönetim ekibine sormanız daha doğru olur.
recep.gq
Çok nadir bazı yerlerde oluyor ondan aklıma takıldı (önerin için teşekkür ederim)Satış yapmama için vergi levhası biraz garip kaçmış. Özet gerekirse:
Satışları yasal olarak yapmak için şirket oluşturmalı, vergi levhası almalı ve muhasebe vs fatura kesmeniz vs gerekmektedir. Vergi ödemeden yapmak için ise şirket açmalı vergi muafiyeti belgesi ve KDV muafiyeti belgesi alarak vergi ödemeden satış yapabilirsiniz. Ancak ilk başta her türlü masraf yapmanız gerekiyor.
Satış scripti olarak gamexia olabilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!