Satın Alınan ürün ücretsiz paylaşılıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan benjamin17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.326
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önerilen uygulamalar bu şekildedir, hocam. Zaten başta dediğim gibi üzücü bir olay, sizin mesajlarınızı da gördük, hocam. Bence zaten siz haklısınız. Parayla aldığınız ürünün ücretsiz hale getirilmesi üzücü bir olay. Ancak bir hatırlatma yapalım, bu olay veldoryada da olmuştu. Umarım konuşup arayı bulursunuz.
Veldorya saçmalıktan ibaretti hocam ücretsiz paylaşım yapılmadan önce bile ücretliyken paketlerini bulabiliyorduk :D

Hocam bu mesajınız şununla eşdeğer "X mağazasından bir sweatshirt aldım 500TLydi adamlar şimdi indirim yapmış 200TLye düşmüş 300TLmi nasıl alabilirim?". Satış ve dağıtım hakları bize ait olan bir ürün kaldı ki satın alırken belli sözleşme şartlarını da kabul ederek alıyorsunuz ve yine bu sözleşmede değişiklik yapma hakkı tamamen bize ait. Üzgünüm ancak izleyebileceğiniz herhangi bir yol yok.
Ne edebiyat yaptın hocam, sweatshirt ile plugin paketinin ne alakası var, iletişimden başka yolla halledebileceğinizi sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl