Beni Anlayan Birisi Çıktı Oly Be :DSpeed Build filan anlamam eğer bu malum standa bi ürün koyuyorsan bi şeye benzicek arkadaş.
BloodyX#4069
Sana bi tavsiye kardeş Para ile asla bi şey yapma gün gelir başına bela girer yasın bilmiyorum ama ben 19 yasındayım bunu san diyim kardeş bak ben hep derim yanlışım varsa özr dilerim acelem var bak kardeş ben sana söyle diyim bi map yaptım ve her han gibi birine satın ama adam menmun kalmadı yada istemiyor geri o parayı harcadın diyelim hadi alacak kişi ya alıntı bi map yada internete linki buldu ne olacak bukezde sen arada kalcaksın gelecek san diyecek ver paralı istemiyorum diyecek sen yok dedi diyeli bukezde senin başın bela girecek san bi tavsiye yaptın şeyi asla ama asla para ile satmak başın bela gire altından kalkamasın benim başımdan gecti sen gecirme derim burada burası bilgi paylaşım tm kardeş burda map vb şeyler satmak yasak ban alırsın diyim sana ii günler ii forumlarYorumlari yap an degerli forum uyeleri Ben teamin kurucusu matada bu mapler tamamen bizden habersiz koyulup koyan ise kendi yapip koyup para kazanmaya calismis AMA bende buna 5 kurus vermem takim uyeleri tamamen degis mistir sizlerden ozur diliyoruz yakinda kendi yapimimiz maplerle sizlerle olucaz Cortex-Team
Fakir forumu burası bende bir fakirim :DSanırsam forumda paket veya maps satmak yasaktı ve para verilcek bu durumuda yokturdur degilmi @YaramazLimon
Sana bi tavsiye kardeş Para ile asla bi şey yapma gün gelir başına bela girer yasın bilmiyorum ama ben 19 yasındayım bunu san diyim kardeş bak ben hep derim yanlışım varsa özr dilerim acelem var bak kardeş ben sana söyle diyim bi map yaptım ve her han gibi birine satın ama adam menmun kalmadı yada istemiyor geri o parayı harcadın diyelim hadi alacak kişi ya alıntı bi map yada internete linki buldu ne olacak bukezde sen arada kalcaksın gelecek san diyecek ver paralı istemiyorum diyecek sen yok dedi diyeli bukezde senin başın bela girecek san bi tavsiye yaptın şeyi asla ama asla para ile satmak başın bela gire altından kalkamasın benim başımdan gecti sen gecirme derim burada burası bilgi paylaşım tm kardeş burda map vb şeyler satmak yasak ban alırsın diyim sana ii günler ii forumlar
Kardesim Ben 1 Kerr tek kisi degilim takim Adina yaziyorum ayrica bizim mapler satildiktan Sonra kisi istegine gore editlenir tesekkurler Cortex-Team
Yorumlari yap an degerli forum uyeleri Ben teamin kurucusu matada bu mapler tamamen bizden habersiz koyulup koyan ise kendi yapip koyup para kazanmaya calismis AMA bende buna 5 kurus vermem takim uyeleri tamamen degis mistir sizlerden ozur diliyoruz yakinda kendi yapimimiz maplerle sizlerle olucaz Cortex-Team
BloodyX#4069
ben öyle anlamda dedim işte başın bela girer onu için diyorum[DOUBLEPOST=1445879683,1445879618][/DOUBLEPOST]Kardesim Ben 1 Kerr tek kisi degilim takim Adina yaziyorum ayrica bizim mapler satildiktan Sonra kisi istegine gore editlenir tesekkurler Cortex-Team
Sen fakirimisin :D:koş:Fakir forumu burası bende bir fakirim :D
Evet :([DOUBLEPOST=1445880478][/DOUBLEPOST]ben öyle anlamda dedim işte başın bela girer onu için diyorum[DOUBLEPOST=1445879683,1445879618][/DOUBLEPOST]
Sen fakirimisin :D:koş:
Oly be ![DOUBLEPOST=1445880622][/DOUBLEPOST]Beni Anlayan Birisi Çıktı Oly Be :D
En yakın zamanda build işinde gelişeceğinize inanıyorum hadi koş çita koş !Yorumlari yap an degerli forum uyeleri Ben teamin kurucusu matada bu mapler tamamen bizden habersiz koyulup koyan ise kendi yapip koyup para kazanmaya calismis AMA bende buna 5 kurus vermem takim uyeleri tamamen degis mistir sizlerden ozur diliyoruz yakinda kendi yapimimiz maplerle sizlerle olucaz Cortex-Team
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!