⋙Satılık⋘ ⋆Cortex-BuildTeam⋆ ⋙[Satılık Lobi Mapi]-[10TL]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CO-BUİLDTEAM-PLUGİNTEAM

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
7
CORTEX-BUILD-TEAM.png

WZEJyL.png

Accept-icon.png
Bu Map Cortex-Team Tarafından Yapılmıştır!
Accept-icon.png
Map Çalınması Dahilinde Alıcıya Map Tekrar 1 Kereliğine Verilir!
Accept-icon.png
Map Çalınması Dahilinde Yasal İşlem Takımımız Tarafından Başlatılır!
Accept-icon.png
Mapimiz Lisanslıdır 20 Maddeden Oluşmaktadır!
WZEJyL.png

Resimler.png

2015-10-25_15.35.03.png
2015-10-25_15.35.14.png
2015-10-25_13.17.56.png
2015-10-25_13.17.49.png
2015-10-25_13.17.20.png

Bilgiler (1).png

Accept-icon.png
Mapimizde 5+1 Portal Alabilme İmkanı Vardır!
Accept-icon.png
Mapin Teması SaatKuleleridir!
Accept-icon.png
Map Tüm Hakları Cortex-Build-Team'da Saklıdır!
WZEJyL.png

Fiyat.png

Accept-icon.png
Mapimizin Fiyatı 5TL'dir!
Accept-icon.pngMap Alındıktan Sonra Teknik Destek Ekibimizle İrtibara Geçebilirsiniz!
Accept-icon.pngMap Tamamen Sizin İsteklerinize Göre Editlenir!
WZEJyL.png

Iletisim (1).png

WZEJyL.png

D96GDm.png
2015-10-25_16.10.18.png

Son düzenleme:
Kendi Şahsi Görüşüm Olarak Para Vermeye Bile Değmez.5 Kuruşa Satsanız Bile Almam.

zRedDragon Fikriniz İçin Teşekkürler Fakat Bu 5 Kuruş Vermem Dediginiz Map SpeedBuild Şeklinde Yapılmıştır! Yane Saatler Verilip Yapılan Bir Map Değildir Yakında Koyacağımız Maplerden Haberdar Olup Takip Ederseniz Sizlerde Göreceksinizdir! Yorumunuz İçin Ve Değerli Vaktinizi Bize Ayırdıgınız İçin Teşekkürler :awesome:

Kendi Şahsi Görüşüm Olarak Para Vermeye Bile Değmez.5 Kuruşa Satsanız Bile Almam.
Burada haksızsın işte adamların emeğine çamur atma senin buildin mükkemmel değil kanka kusura bakma adam sana yine iyi cevap vermiş ben olsam tokatlardım bir şekilde seni :D

[YaramazLimon] Bize Destek Verdiğiniz İçin Teşekkür Ederiz! Forumda Sizin Gibi İnsanların Olması Bu Forumun Kalitesini Arttırmaktadır Size Çok Teşekkür Ederiz :trtsl:

Hiç fena değil. Saat kulelerini biraz daha şekillendirip yükseltseniz çok daha güzel olurdu. Başarılarınızın devamını dilerim :zz:

Speed bilmemne deyip bilgi vermeseydiniz bende saçma yorum atabilirdim. Ancak gerçekten emeginiz olsa bile 10tl fazla gibi geldi :(

Değerli Forum Üyeleri Speed Build Uldugu İçin Fiyatını 5 TL'ye İndirdik! Bizi Destekleyip Yorum Atan Bütün Güzel Kardeşlerimize Galp Gelsin :awesome:

Konuyuda düzenlerseniz yeni gelen arkadaşlar farklı algılamasın :)

Teşekkürler smt287 Konu Düzenlenmiştir! :awesome:

zRedDragon Fikriniz İçin Teşekkürler Fakat Bu 5 Kuruş Vermem Dediginiz Map SpeedBuild Şeklinde Yapılmıştır! Yane Saatler Verilip Yapılan Bir Map Değildir Yakında Koyacağımız Maplerden Haberdar Olup Takip Ederseniz Sizlerde Göreceksinizdir! Yorumunuz İçin Ve Değerli Vaktinizi Bize Ayırdıgınız İçin Teşekkürler :awesome:
Siz Speed Build Demişsinizde O Haritayı 30 Dakika da Yaptıysanız Ben 45 Dakikada (15 Dakika Fark ile) Kat Kat Daha İyisini Yapabilirim.Hem Speed Build Olmasına Rağmen Çalışmayı Beğenmedim.Maksimum Fiyatı 2.5 Tl Anca Eder...
Tamam Emek Vermişsinizde Buildinizi Beğenmedim.@YaramazLimon 'un Dediği Gibi Ben Zor Not Veririm :)
Yinede Çalışmalarınızın Devamını Dilerim..

Sanırsam forumda paket veya maps satmak yasaktı ve para verilcek bu durumuda yokturdur degilmi @YaramazLimon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl