SATILIK ALAN ADI - CONCONCRAFT.COM [SATILDI]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada neden saçma sapan şeyler yazıyorsunuz ki?

Arkadaş değerli bir alan adı bulmuş ve satışa koymuş alman almaman veya senin ne düşündüğünün ne önemi var? Arayan için verilmiş bir teklif sadece.
 
Yorum atanları takip ediyorum bazıları "baltalama, kışkırtma" amacı ile yorum atmış. İnsanların fikirlerine saygı duymanız gerekmekte kendisine ait bir alan adı satışa sunuyor. 85₺ fiyat gördü ise o fiyata satabilir İnsanları lütfen yargılamayın. İyi forumlar.
satıcının da bizim fikirlerinize...
 
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:


NS adresleri Yöncü'de olduğu için olabilir mi ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:


Senin ihtiyacın olmayabilir, hatta olmadığı için böyle bir yorum yapmışsın. Ama başkasının ihtiyacı vardır ve almak istiyordur. Alan kişiye * demen saygısızlık lütfen haddini bilerek konuş.

Açıkçası değerli bir alan adı değil. Bunun aksini kimse inkâr edemez eden de zaten satıcıdır veya satıcının yandaşlarıdır. Bence değerli olması için Google'da arattığım zaman ilk 5 harfini yazdığımda çıkması gerekir. (Denemedim ve bilmiyorum ama çıkacağını da sanmıyorum.)
 

Buralar fazlasıyla karışmış. Konu amacından iyice sapmış. Umarım asıl konuya dönebiliriz.
 
Domain ticareti konusunda bilgisi olmayan arkadaşlar konudan uzaklaşsın :D
ConconCraft.com minecraft olarak bakıldığında jenerik keyword domaindir. Domain reg fiyatına satılmaz değerine satılır. Şuan conconcraft pek önemli bir şey değil, 85TL yüksek olmuş 35-50 ideal bir fiyat.
 
Son düzenleme:
72487

GoDaddy'deki fiyat saçma bir ücret aşırı fazla.
 
Arkadaşı çok yargılamışsınız ancak 24,99 TL altı bir fiyata satması zaten zarara girmesine sebep olur. Söylediğiniz gibi 7-8 tl ye bu satışı yapamaz çünkü Türkiye'de .com alan adı olarak en ucuz hizmeti veren GoDaddy'de bu ücretler 24,99 TL dediğim gibi.

Laf atmak yerine iyi satışlar demek düşer bize de. :))
 
godady 30 tl :D

Adamın kaar a bak
 
godady 30 tl :D

Adamın kaar a bak
Arkadaşı çok yargılamışsınız ancak 24,99 TL altı bir fiyata satması zaten zarara girmesine sebep olur. Söylediğiniz gibi 7-8 tl ye bu satışı yapamaz çünkü Türkiye'de .com alan adı olarak en ucuz hizmeti veren GoDaddy'de bu ücretler 24,99 TL dediğim gibi.

Laf atmak yerine iyi satışlar demek düşer bize de. :))
Ekli dosyayı görüntüle 72487
GoDaddy'deki fiyat saçma bir ücret aşırı fazla.
.com alan adının fiyatına bakarak fiyat biçen arkadaşlar, alan adı ticareti diye bir şey var. Ona bakarsanız Nissan.com var, adam araba markasına satmıyor alan adını, nissan adama trilyonlar teklif ediyor ama adam satmıyor. Adama sorsanız zamanında 10 $ ödeyerek almıştır.
 
O fiyata ulaşmasının sebebi nedir peki ? Alexa sıralaması ? Adının ünlülüğü ? Domainin geçmişi ? Kurumsal olarak önemi ? Peki bu domainde para edicek kısım ne ? Alexada sıralamada bile değil hostingi yok. Adı ünlü değil bişey değil. Domain geçmişi desen 1 yıllık almış satıyor. Kaç yıllık aldığını bile yazmamış konuya. Önce araştırsın bu işleri sonra bu işlere girsin. Cutestat dan baksan zaten domainin eder fiyatı belli oluyor.

Ek: GoDaddy den aldım diyor. Domaine girince "Yöncü Bilişim Çözümleri Tarafından Sağlanmıştır" yazıyor.
Haha dostum güzel cevap olmuş sondaki "Yöncü Bilişim Çözümleri Tarafından Sağlanmıştır yazıyor" kısmına çok güldüm. Gerçekten haklısın. Burak Çakır'ı tanımaya forum yavaştan başlamış. Son derece haklısın. Katılıyorum.
 
Belki 2 yıl önce gelsen satardın ama şuan modası geçmiş bir minigame sadece maksimum ederi 35-40tldir
 
Alan adı kaç yıllık ve ne kadar zamanı kaldı? Ayrıca satıldığında GoDaddy hesabıyla birlikte mi vereceksiniz yoksa aktarım mı yapacaksınız? Çünkü aktarım yapılırsa 3 ay içerisinde geri alma şansınız oluyor ki kimsenin kabul edeceğini sanmam. Sorularıma aradığım cevabı alabilirsem maksimum 45tl ye alırım bu alan adını :)
 
Arkadaşlar burada gereksiz yere fiyat karşılaştırması yapmayın.
Hadi simdi gidin bu arkadasın 80 tl ye sattığı alan adını 15 20 tl ye alın?

Alan adı geçmişine bakmanız gerek sizin fiyatlara değil. Neyse ben kendi soruma geçeyim.

"Bu alan adı ile açılmış sunucu sabit + kaç aktifi oldu? "
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst