YunusB3Y
Sevgiler, Saygılar Blaze Bey
- Elmaslar
- 309
- Minecraft
- YunsBEY
Discord:
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
Cherry#1165
satıcının da bizim fikirlerinize...Yorum atanları takip ediyorum bazıları "baltalama, kışkırtma" amacı ile yorum atmış. İnsanların fikirlerine saygı duymanız gerekmekte kendisine ait bir alan adı satışa sunuyor. 85₺ fiyat gördü ise o fiyata satabilir İnsanları lütfen yargılamayın. İyi forumlar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
NS adresleri Yöncü'de olduğu için olabilir mi ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Senin ihtiyacın olmayabilir, hatta olmadığı için böyle bir yorum yapmışsın. Ama başkasının ihtiyacı vardır ve almak istiyordur. Alan kişiye * demen saygısızlık lütfen haddini bilerek konuş.
Batuhan Yenidogan#6666
Dağhan#9999
godady 30 tl :D
Adamın kaar a bak
Arkadaşı çok yargılamışsınız ancak 24,99 TL altı bir fiyata satması zaten zarara girmesine sebep olur. Söylediğiniz gibi 7-8 tl ye bu satışı yapamaz çünkü Türkiye'de .com alan adı olarak en ucuz hizmeti veren GoDaddy'de bu ücretler 24,99 TL dediğim gibi.
Laf atmak yerine iyi satışlar demek düşer bize de. :))
.com alan adının fiyatına bakarak fiyat biçen arkadaşlar, alan adı ticareti diye bir şey var. Ona bakarsanız Nissan.com var, adam araba markasına satmıyor alan adını, nissan adama trilyonlar teklif ediyor ama adam satmıyor. Adama sorsanız zamanında 10 $ ödeyerek almıştır.Ekli dosyayı görüntüle 72487
GoDaddy'deki fiyat saçma bir ücret aşırı fazla.
Haha dostum güzel cevap olmuş sondaki "Yöncü Bilişim Çözümleri Tarafından Sağlanmıştır yazıyor" kısmına çok güldüm. Gerçekten haklısın. Burak Çakır'ı tanımaya forum yavaştan başlamış. Son derece haklısın. Katılıyorum.O fiyata ulaşmasının sebebi nedir peki ? Alexa sıralaması ? Adının ünlülüğü ? Domainin geçmişi ? Kurumsal olarak önemi ? Peki bu domainde para edicek kısım ne ? Alexada sıralamada bile değil hostingi yok. Adı ünlü değil bişey değil. Domain geçmişi desen 1 yıllık almış satıyor. Kaç yıllık aldığını bile yazmamış konuya. Önce araştırsın bu işleri sonra bu işlere girsin. Cutestat dan baksan zaten domainin eder fiyatı belli oluyor.
Ek: GoDaddy den aldım diyor. Domaine girince "Yöncü Bilişim Çözümleri Tarafından Sağlanmıştır" yazıyor.
mirhan
sen 30 ₺ ye bu alan adını almayı dene bakalım sana ne diyecek :D Lütfen cahil cahil konuşmayalım !godady 30 tl :D
Adamın kaar a bak
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!