SATILIK ALAN ADI - CONCONCRAFT.COM [SATILDI]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O fiyata ulaşmasının sebebi nedir peki ? Alexa sıralaması ? Adının ünlülüğü ? Domainin geçmişi ? Kurumsal olarak önemi ? Peki bu domainde para edicek kısım ne ? Alexada sıralamada bile değil hostingi yok. Adı ünlü değil bişey değil. Domain geçmişi desen 1 yıllık almış satıyor. Kaç yıllık aldığını bile yazmamış konuya. Önce araştırsın bu işleri sonra bu işlere girsin. Cutestat dan baksan zaten domainin eder fiyatı belli oluyor.
Tamamen adından dolayı olduğunu anlamışındır zaten. Kısacası "PR Nedir?".

Arkadaşlar mevzu zaten alan adının alış fiyatı değil. Burada olay arkadaş değerli bir alan adı bulmuş ve satışa koymuş.

Mesela bir gün biri çıkıp faction.com alan adını satın alsa (örnek veriyorum) ve bu alan adını gidip satılığa koysa "Bu alan adı için 500$ çok fazla yani godaddy'den 8₺'ye almışsın bize burada 500$ satmaya çalışıyorsun" mu diyeceksiniz? Cidden garip.

Bence conconcraft türünde bir sunucu açacak biri için gayet güzel bir alan adı.

Tamamen adından dolayı olduğunu anlamışındır zaten. Kısacası "PR Nedir?".
Geleceği olmayan bir domaine para vermem. ConConCraft ı ne kadar popüler tutabilirsin. Fb ile karşılaştırmak bile hata.

O fiyata ulaşmasının sebebi nedir peki ? Alexa sıralaması ? Adının ünlülüğü ? Domainin geçmişi ? Kurumsal olarak önemi ? Peki bu domainde para edicek kısım ne ? Alexada sıralamada bile değil hostingi yok. Adı ünlü değil bişey değil. Domain geçmişi desen 1 yıllık almış satıyor. Kaç yıllık aldığını bile yazmamış konuya. Önce araştırsın bu işleri sonra bu işlere girsin. Cutestat dan baksan zaten domainin eder fiyatı belli oluyor.

Ek: GoDaddy den aldım diyor. Domaine girince "Yöncü Bilişim Çözümleri Tarafından Sağlanmıştır" yazıyor.
Hosting'i bile yok diyip daha sonra düzeltme yapıp ekte "Yöncü Bilişim Çözümleri Tarafından Sağlanmıştır" diyorsun, site verip (cutestat) doğru dürüst bakmıyorsun. Farkındaysan hostingi var ve Yöncü'de şuanda hosting. Ayrıca sitenin tahmini değeri de 8.95 dolar.

Hosting'i bile yok diyip daha sonra düzeltme yapıp ekte "Yöncü Bilişim Çözümleri Tarafından Sağlanmıştır" diyorsun, site verip (cutestat) doğru dürüst bakmıyorsun. Farkındaysan hostingi var ve Yöncü'de şuanda hosting. Ayrıca sitenin tahmini değeri de 8.95 dolar.
Yalnız sitenin değil .com domaininin fiyatı o. Benim sitem içinde aynı fiyatı veriyor.

Yalnız sitenin değil .com domaininin fiyatı o. Benim sitem içinde aynı fiyatı veriyor.
Tartışmayı uzatmanın alemi yok, conconcraft.com gayet güzel bir isim yerinde alınmış bir isim. Yukarıda da denildiği gibi, faction.com adını 7-8 TL'ye alsa burada 500 TL'ye satsa sen 7-8 TL'ye almışsın dediğiniz zaman mantıklı bir şey demiş olmazsınız. Sonuçta ikiside benzer, ben daha önce bir alan adı aldım (işlevsiz bir isim) geri satışı için bana 200 TL talep ettiler.

Zamanında satışa koysaydın alan olurdu bence ucuz sanki godaddy normal alınca 30-50 tl
arası sanırım

Domaini satın aldığı fiyata mı satması gerekiyor anlamadım, bu işin kâr kısmı nerede olacak o zaman? :P
85 TL bence uygun, alan adı da hoş. Keşke zamanında satsaydın, o zaman daha pahalıya verebilirdin.

85tl az bile demiş sin sakla değerlenir ilerde 1000tl felan olur

Alan adını ne kadara aldığı önemli değil önemli olan alan adıdır bunun ticareti vardır örnek vericek olursak en basitinden instagramda bile kullanıcı adı satan insanlar var buda öyle bir sistem ilk kapan kazanır bu işlerden ciddi gelir elde eden insanlar var ben mesela RoyalCraft.com almak isterdim ama RoyalCraftTR.com aldım gibi gibi

Pahalı biraz indirmenizi tavsiye ederim

Godady midir nedir isim değiştireli ne kadar oldu acaba
71394

Yorum atanları takip ediyorum bazıları "baltalama, kışkırtma" amacı ile yorum atmış. İnsanların fikirlerine saygı duymanız gerekmekte kendisine ait bir alan adı satışa sunuyor. 85₺ fiyat gördü ise o fiyata satabilir İnsanları lütfen yargılamayın. İyi forumlar.

Godady midir nedir isim değiştireli ne kadar oldu acaba
Ekli dosyayı görüntüle 71394

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ek: GoDaddy den aldım diyor. Domaine girince "Yöncü Bilişim Çözümleri Tarafından Sağlanmıştır" yazıyor.
NS adresleri Yöncü'de olduğu için olabilir mi ?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tutacak bir alan adı olmadığından tercih etmenizi önermiyorum. Bu alan adını 85 TL'ye almak aptallık zaten.
Senin ihtiyacın olmayabilir, hatta olmadığı için böyle bir yorum yapmışsın. Ama başkasının ihtiyacı vardır ve almak istiyordur. Alan kişiye * demen saygısızlık lütfen haddini bilerek konuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl