Çözüldü Şarkı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

desteğebildir008

Minecraft Server IP: themaziler.keyubu.com
Elmaslar
14
Minecraft
Yok

Discord:

⚚ RunHeaven#9908

Mümkünmü bilmem serverimde şarkı dinletmek istiyorum örneğin adam spawnda ilk defa girdiğinde müslüm gürses çalıcak :D

Bunu sağlayan bir plugin varmı veya skript?

Bunu yapmıştım kendi sunucuda zamanında, tekrardan sizin için ücretli şekilde yapabilirim.

Bilgim yok henüz bu tarz pluginleri test etmedim kullanmadım hiç ama bi video var belki yardımcı olur size.

Ses olarak yapacaksan. Mecburen sunucuna giren herkes TexurPack eklemesi gerek. O texurpack sayesinde sesli çaldıra bilirsin.

Ses olarak yapacaksan. Mecburen sunucuna giren herkes TexurPack eklemesi gerek. O texurpack sayesinde sesli çaldıra bilirsin.
Peki teşekkürler.
Farkındayım bende zaten yardımcı olmaya çalışıyorum.Yardımcı olmaya çalışıyorum zaten bende Belirtim "Bilgim yok henüz bu tarz pluginleri test etmedim kullanmadım hiç "
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sorun yok dostum canın sağolsun.
Dediğim gibi, ücretli şekilde yapabilirim.
Ücret nekadar? Nasıl olucak? Skript mi Plugin mi?

Peki teşekkürler.

Sorun yok dostum canın sağolsun.

Ücret nekadar? Nasıl olucak? Skript mi Plugin mi?
Plugin istersen pahalı olur skript istersen ucuz olur ama ikisi'de aynı işlevi görür ve hatasız olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl