desteğebildir008
Minecraft Server IP: themaziler.keyubu.com
- Elmaslar
- 14
- Minecraft
- Yok
Discord:
⚚ RunHeaven#9908
⚚ RunHeaven#9908
BloodyX#4069
⚚ RunHeaven#9908
Nasıl kullanılıyor bir bilginiz varmıdır acaba?şu plugin buldum skript ile yapilirmi henüz bilgim yokDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
BloodyX#4069
Bilgim yok henüz bu tarz pluginleri test etmedim kullanmadım hiç ama bi video var belki yardımcı olur size.
⚚ RunHeaven#9908
Aynen ses oynatmak istiyorum.Bu nota blokları ile yapıyor, adam direk ses oynatacak.
Dediğim gibi, ücretli şekilde yapabilirim.Aynen ses oynatmak istiyorum.
BloodyX#4069
Farkındayım bende zaten yardımcı olmaya çalışıyorum.Yardımcı olmaya çalışıyorum zaten bende Belirtim "Bilgim yok henüz bu tarz pluginleri test etmedim kullanmadım hiç "Bu nota blokları ile yapıyor, adam direk ses oynatacak.
⚚ RunHeaven#9908
Peki teşekkürler.Ses olarak yapacaksan. Mecburen sunucuna giren herkes TexurPack eklemesi gerek. O texurpack sayesinde sesli çaldıra bilirsin.
Sorun yok dostum canın sağolsun.Farkındayım bende zaten yardımcı olmaya çalışıyorum.Yardımcı olmaya çalışıyorum zaten bende Belirtim "Bilgim yok henüz bu tarz pluginleri test etmedim kullanmadım hiç "
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ücret nekadar? Nasıl olucak? Skript mi Plugin mi?Dediğim gibi, ücretli şekilde yapabilirim.
Plugin istersen pahalı olur skript istersen ucuz olur ama ikisi'de aynı işlevi görür ve hatasız olur.Peki teşekkürler.
Sorun yok dostum canın sağolsun.
Ücret nekadar? Nasıl olucak? Skript mi Plugin mi?
⚚ RunHeaven#9908
Beni eklermisiniz? RunHeaven#3339Plugin istersen pahalı olur skript istersen ucuz olur ama ikisi'de aynı işlevi görür ve hatasız olur.
Discord adresin hatalı sen ekle, Burak Çakır#5625Beni eklermisiniz? RunHeaven#3339
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!