Bulundu SanalMarket Script'i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Yardımlaşmak" dediğin şeye ben emekleri hiçe saymak diyorum. Böyle yapmaya devam et seni çok kullanırlar bu hayatta.
Yaşadığım sürece yardıma muhtaç olanlara yardım etmeye çalışıcam ayrıca iyilil yapmanın da bir sınırı var.

Yaşadığım sürece yardıma muhtaç olanlara yardım etmeye çalışıcam ayrıca iyilil yapmanın da bir sınırı var.
Bak yardıma "muhtaç" diyorsun. Bu arkadaş muhtaç değil. Google a yazsa tonla bulabileceği yer var. Burda hazıra konuyor sadece. İşte sana anlatmaya çalıştığım şey bu. Gerçekten "muhtaç" olan ile olmayanı ayır. Gerisi zaten gelir.

Bak yardıma "muhtaç" diyorsun. Bu arkadaş muhtaç değil. Google a yazsa tonla bulabileceği yer var. Burda hazıra konuyor sadece. İşte sana anlatmaya çalıştığım şey bu. Gerçekten "muhtaç" olan ile olmayanı ayır. Gerisi zaten gelir.
ben buna bruh derim haklısın

Banada lazım dostum buldunmu ?

Ya gözünüzü seveyim, bir script istedim 3 gün geçmiş konu 2 sayfa olmuş çok sıkışıktım ve dışardaydım oyuncular dm spam yapmaya başladı belki foruma atarlar telefondan makineye girip ekleyebilirim dedim fakat... kendim yaptım tekrar teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Elhamdülillah kimseye muhtaç değiliz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl