Sanal Pos Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet, ben de PayTR ile görüştüğümde oyun sunucularına sanal POS vermediklerini doğrudan kendilerinden duydum. Ne yazık ki bu konuda oldukça katı davranıyorlar.

Ancak benim yaptığım satışlar yalnızca oyun içi ürünlerle sınırlı değil. Merch (kıyafet, aksesuar vb.) satışlarım da mevcut ve bunları giderek büyütmeyi planlıyorum. Yakın zamanda sadece ürün satışıyla kalmayıp, kendi geliştirdiğim altyapıları da site üzerinden sunmayı ve hatta LeaderOS gibi büyük ölçekli altyapılar seviyesine çıkarmayı hedefliyorum.

Dolayısıyla yalnızca “oyun” kategorisine indirgenmem aslında yanlış oluyor. Başvurularımda bu tarafı özellikle vurgulamama rağmen yine de olumsuz yanıt alıyorum.
Weepay veya Paywant denediniz mi hocam?

Paywant ilgimi çekti, çünkü özellikle oyun içi satış yapılabileceğini açıkça belirtiyorlar. Şu an birkaç firmaya daha başvuruda bulundum, eğer olumlu yanıt alamazsam doğrudan Paywant ile şansımı deneyeceğim.

Selam, Paywant başvuracağım entegrasyonu tam olarak nasıl işliyor shopier mantığında sayfaya mı yönlendiriyor yoksa gömülü bir site içi entegrasyon yapabiliyor muyuz?

Selam, Paywant başvuracağım entegrasyonu tam olarak nasıl işliyor shopier mantığında sayfaya mı yönlendiriyor yoksa gömülü bir site içi entegrasyon yapabiliyor muyuz?
sayfaya yönlendiriyor hocam bizde ama site içi entegrasyon da olabilir tam olarak bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl