Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan korona virüsü için tavsiyeler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iKaanStrafe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 397
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

iKaanStrafe

Merhaba Dünya, Seni Özledim
Elmaslar
1.467
Minecraft
iKaanStrafe

Discord:

iKaanStrafe

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün 2 tane korona virüsü için tavsiyede bulundu.

Bir tanesi genel anlamda kendimizi virüsten nasıl koruruz:

:
kural-1.png

Öbürü ise Yurt dışı dönüşlerinde yapmamız gereken eylemlerden bahsetmekte:

kural-2.png

Bilgilendirme için teşekkürler yozgat'lı insanların arap sabunuyla virüs'den korunabilicegini görmüştüm XD

Bilgilendirme için teşekkürler yozgat'lı insanların arap sabunuyla virüs'den korunabilicegini görmüştüm xd
Rica ederim milletimizin bunlara dikkat etmesi ve bilinçlenmesi gerekiyor.

Rica ederim milletimizin bunlara dikkat etmesi ve bilinçlenmesi gerekiyor.
Aynen öyle ancak milletimiz arap sabunuyla kafayı bulmayı geç virüs'den korunucağını sanıyor haberlerde inek dışkısıyla banyo yapıp da virüsden korunucağını sanan hintlileri gördün mü ?

Aynen öyle ancak milletimiz arap sabunuyla kafayı bulmayı geç virüs'den korunucağını sanıyor haberlerde inek dışkısıyla banyo yapıp da virüsden korunucağını sanan hintlileri gördün mü ?
Gördüm hatta irandaydı sanırsam peygamber efendimizi rüyasında görüp Kuran'da Bakara suresinin oldugu sayfada saç telimi öyle bir şeyi alıp su dolu bardağın içine atıp onu içince virüsten korunacaklarını felan sanıyorlardı pek hatırlamıyorum kusuruma bakma. istersen googleden bir bak konuya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl