iKaanStrafe
Merhaba Dünya, Seni Özledim
- Elmaslar
- 1.467
- Minecraft
- iKaanStrafe
Discord:
iKaanStrafe
iKaanStrafe
iKaanStrafe
Rica ederim milletimizin bunlara dikkat etmesi ve bilinçlenmesi gerekiyor.Bilgilendirme için teşekkürler yozgat'lı insanların arap sabunuyla virüs'den korunabilicegini görmüştüm xd
Aynen öyle ancak milletimiz arap sabunuyla kafayı bulmayı geç virüs'den korunucağını sanıyor haberlerde inek dışkısıyla banyo yapıp da virüsden korunucağını sanan hintlileri gördün mü ?Rica ederim milletimizin bunlara dikkat etmesi ve bilinçlenmesi gerekiyor.
iKaanStrafe
Gördüm hatta irandaydı sanırsam peygamber efendimizi rüyasında görüp Kuran'da Bakara suresinin oldugu sayfada saç telimi öyle bir şeyi alıp su dolu bardağın içine atıp onu içince virüsten korunacaklarını felan sanıyorlardı pek hatırlamıyorum kusuruma bakma. istersen googleden bir bak konuyaAynen öyle ancak milletimiz arap sabunuyla kafayı bulmayı geç virüs'den korunucağını sanıyor haberlerde inek dışkısıyla banyo yapıp da virüsden korunucağını sanan hintlileri gördün mü ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!