mortas5621
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 0
Fhalinkz#6825
command menu:
trigger:
if {menü::%player%} isn't set:
create a gui with id "menü.%player%" with chest with 3 rows named "Menü":
make gui slot 0 to diamond pickaxe named "Tıkla":
editgui(player,0)
set {menü::%player%} to true
open gui "menü.%player%" to player
function editgui(p: player, i: number):
set {_n} to {_i}+1
edit gui "menü.%{_p}%":
make gui slot {_i} to air
make gui slot {_n} to diamond pickaxe named "Tıkla":
editgui({_p}, {_n})
open gui "menü.%{_p}%" to {_p}
kkadiryigit
"Karşim istersen ben yapayım sana 20₺" cilerdensin sanırım.Scriptle mümkünmü bilmiyorum fakat pluginle yapılabiliyor oyuncuya Packet yollayarak yapılabilir muhtemelen.
Bildiğim bir plugin söyleyemiceğim böyle birşeyin plugini olduğunu sanmıyorum özel olarak kodlattırman veya scriptle yapmanın bir yolunu bulman gerek.
yok ya para umurumda değil yaparım da üşeniyorum gerçekten :;p"Karşim istersen ben yapayım sana 20₺" cilerdensin sanırım.
Fhalinkz#6825
Scriptle mümkünmü bilmiyorum fakat pluginle yapılabiliyor oyuncuya Packet yollayarak yapılabilir muhtemelen.
Bildiğim bir plugin söyleyemiceğim böyle birşeyin plugini olduğunu sanmıyorum özel olarak kodlattırman veya scriptle yapmanın bir yolunu bulman gerek.
kkadiryigit
20₺ yi örnek olarak verdim ve dediğim şeyi anlayan anladı zaten :)yok ya para umurumda değil yaparım da üşeniyorum gerçekten :;p
Hem forumda satıcı yetkim yok öyle birşeyi yapamam yapmam da.
Ayrıca da bu kadar basit birşeyi 20tl de de satmazsın yani 20tl lik bir sistem değil basit birşey sonuçta öyle değil mi?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!