Çözüldü Sağ tıkladıgında slot yeri değiştirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mortas5621

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Merhaba arkadaşlar bu bahsettiğim konu skript ile mümkünmüdür yoksa plugini varmıdır.

Bahsettiğim şey şu şekilde mesela oyuncu 1.slotta elmas kazması var sağ tıklayınca 2.slota geçsin 2.slotta elmas balta varsa 3.slota geçsin gibi.

böyle bişey imkansız gibi neden istiyorsunki böyle bişey

Denemedim ama olması lazım.

Kod:
command menu:
    trigger:
        if {menü::%player%} isn't set:
            create a gui with id "menü.%player%" with chest with 3 rows named "Menü":
                make gui slot 0 to diamond pickaxe named "Tıkla":
                    editgui(player,0)
        set {menü::%player%} to true
        open gui "menü.%player%" to player

function editgui(p: player, i: number):
    set {_n} to {_i}+1
    edit gui "menü.%{_p}%":
        make gui slot {_i} to air
        make gui slot {_n} to diamond pickaxe named "Tıkla":
            editgui({_p}, {_n})
    open gui "menü.%{_p}%" to {_p}

Scriptle mümkünmü bilmiyorum fakat pluginle yapılabiliyor oyuncuya Packet yollayarak yapılabilir muhtemelen.
Bildiğim bir plugin söyleyemiceğim böyle birşeyin plugini olduğunu sanmıyorum özel olarak kodlattırman veya scriptle yapmanın bir yolunu bulman gerek.

Scriptle mümkünmü bilmiyorum fakat pluginle yapılabiliyor oyuncuya Packet yollayarak yapılabilir muhtemelen.
Bildiğim bir plugin söyleyemiceğim böyle birşeyin plugini olduğunu sanmıyorum özel olarak kodlattırman veya scriptle yapmanın bir yolunu bulman gerek.
"Karşim istersen ben yapayım sana 20₺" cilerdensin sanırım.

"Karşim istersen ben yapayım sana 20₺" cilerdensin sanırım.
yok ya para umurumda değil yaparım da üşeniyorum gerçekten :;p
Hem forumda satıcı yetkim yok öyle birşeyi yapamam yapmam da.
Ayrıca da bu kadar basit birşeyi 20tl de de satmazsın yani 20tl lik bir sistem değil basit birşey sonuçta öyle değil mi?

ben yaptım ya işte :D

yok ya para umurumda değil yaparım da üşeniyorum gerçekten :;p
Hem forumda satıcı yetkim yok öyle birşeyi yapamam yapmam da.
Ayrıca da bu kadar basit birşeyi 20tl de de satmazsın yani 20tl lik bir sistem değil basit birşey sonuçta öyle değil mi?
20₺ yi örnek olarak verdim ve dediğim şeyi anlayan anladı zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl