Bulundu Rütbe Skripti arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aybars Özdemir

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
_Oskip_

Discord:

Aybars#5523

Merhaba arkadaşlar aternosdan faction serveri kurdum nerdeyse herşeyi yaptım ama rütbe işini birtürlü yapamadım pluginleri denedim bu sitedeki skriptleri denedim olmadı sanırsam group manager ile çakışıyor yada ben yapamadım bana güzel bir rütbe skripti verebilirmisiniz.
-Çaylak
-Acemi
-Uzman
-Profesyonel
-Usta
-Efsane
-Hükümdar
bu ranklar olursa sevinirim başka birşeyde atabilirsiniz teşekkürler.

Rütbeleri ayarlamak istiyorsanız GroupManager,PermissionsEX,LuckPerms gibi pluginler kullanabilirsiniz eğer /rankup sistemi istiyorsanız CRanks kullanabilirsiniz, GroupManager konusunda bilemediklerinizi sorarsanız komutları hakkında yardımcı olurum.

Rütbeleri ayarlamak istiyorsanız GroupManager,PermissionsEX,LuckPerms gibi pluginler kullanabilirsiniz eğer /rankup sistemi istiyorsanız CRanks kullanabilirsiniz, GroupManager konusunda bilemediklerinizi sorarsanız komutları hakkında yardımcı olurum.
GroupManager kullanıyorum evet ordan rütbe ayarlayabilirim ama /rankup olmuyor CRanks plugini aternosda yok cranks ın farklı bi sürümü var ve çalışmıyor nerdeyse tüm rank pl lerini denedim :/

GroupManager kullanıyorum evet ordan rütbe ayarlayabilirim ama /rankup olmuyor CRanks plugini aternosda yok cranks ın farklı bi sürümü var ve çalışmıyor nerdeyse tüm rank pl lerini denedim :/
Aternos kullanmanızı önermem, ücretli en azından 2gb bir sunucu açın, eğer ücretsiz açıcam diyorsanızda Aternos'tan açmayın çünkü dışarıdan plugin yüklenmiyor oraya.

Aternos kullanmanızı önermem, ücretli en azından 2gb bir sunucu açın, eğer ücretsiz açıcam diyorsanızda Aternos'tan açmayın çünkü dışarıdan plugin yüklenmiyor oraya.
teşekkür ederim önerebilceğiniz bir site varmı server.pro kullanmayı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl