Sreanium
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 17
- Minecraft
- MertFring
Discord:
pablo escobar#0991
pablo escobar#0991
SonNefes23
Merhabalar. Bir faction sunucum var ve bundan dolayı rütbe sistemi de var. Şöyle bir süreli vip plugini var mı: grup1 grubundayken oyuncu vip aldıysa vip süresi bitince tekrar grup1 e dönsün default gruba atılmasın. Grup için groupmanager kullanıyorum. Bunun için bir plugin var mıdır?
Kucles#0001
Merhabalar. Bir faction sunucum var ve bundan dolayı rütbe sistemi de var. Şöyle bir süreli vip plugini var mı: grup1 grubundayken oyuncu vip aldıysa vip süresi bitince tekrar grup1 e dönsün default gruba atılmasın. Grup için groupmanager kullanıyorum. Bunun için bir plugin var mıdır?
SonNefes23
Evet luckperms ile verilebiliyor.LuckPerms plugininde bir komutla süreli rütbe verebiliyorsun diye biliyorum.Wikisinden inceleyebilirsin.
mixeration#5118
CursedVip öneririmMerhabalar. Bir faction sunucum var ve bundan dolayı rütbe sistemi de var. Şöyle bir süreli vip plugini var mı: grup1 grubundayken oyuncu vip aldıysa vip süresi bitince tekrar grup1 e dönsün default gruba atılmasın. Grup için groupmanager kullanıyorum. Bunun için bir plugin var mıdır?
pablo escobar#0991
Şuan çoğu pluginim groupmanagere kayıtlı bundan dolayı başka grup pluginine geçmek istemiyorum.LuckPerms plugininde bir komutla süreli rütbe verebiliyorsun diye biliyorum.Wikisinden inceleyebilirsin.
maadenci
GroupManager kullanmayın, eski bir eklentidir. LuckPerms en güncel ve site üzerinden konfigürasyonuyla beraber bir numaradır.Şuan çoğu pluginim groupmanagere kayıtlı bundan dolayı başka grup pluginine geçmek istemiyorum.
Luckperms olmadan yapmanın yolu yok mu?

bimunora
GroupManager ile yapmak istersen tek yolu ekstra eklenti kullanmak ama önerim Luckperms'e geçiş yapman. Luckperms, GroupManager eklentisinden geçiş yapabilmek için özel bir sisteme sahip olduğundan rahatlıkla geçiş sağlayabilirsin.Şuan çoğu pluginim groupmanagere kayıtlı bundan dolayı başka grup pluginine geçmek istemiyorum.
Luckperms olmadan yapmanın yolu yok mu?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!