Bulundu Rütbe ayarlı hangi süreli vip plugini var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sreanium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sreanium

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Minecraft
MertFring

Discord:

pablo escobar#0991

Merhabalar. Bir faction sunucum var ve bundan dolayı rütbe sistemi de var. Şöyle bir süreli vip plugini var mı: grup1 grubundayken oyuncu vip aldıysa vip süresi bitince tekrar grup1 e dönsün default gruba atılmasın. Grup için groupmanager kullanıyorum. Bunun için bir plugin var mıdır?

Merhabalar. Bir faction sunucum var ve bundan dolayı rütbe sistemi de var. Şöyle bir süreli vip plugini var mı: grup1 grubundayken oyuncu vip aldıysa vip süresi bitince tekrar grup1 e dönsün default gruba atılmasın. Grup için groupmanager kullanıyorum. Bunun için bir plugin var mıdır?

Forumdaki bu konuya bakın.

LuckPerms plugininde bir komutla süreli rütbe verebiliyorsun diye biliyorum.Wikisinden inceleyebilirsin.

LuckPerms plugininde bir komutla süreli rütbe verebiliyorsun diye biliyorum.Wikisinden inceleyebilirsin.
Evet luckperms ile verilebiliyor.
Groupmanager için sorduğu için bu konuyu atmıştım ben de

CursedVip öneririm
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Şuan çoğu pluginim groupmanagere kayıtlı bundan dolayı başka grup pluginine geçmek istemiyorum.
Luckperms olmadan yapmanın yolu yok mu?

Şuan çoğu pluginim groupmanagere kayıtlı bundan dolayı başka grup pluginine geçmek istemiyorum.
GroupManager kullanmayın, eski bir eklentidir. LuckPerms en güncel ve site üzerinden konfigürasyonuyla beraber bir numaradır.

GroupManager ile yapmak istersen tek yolu ekstra eklenti kullanmak ama önerim Luckperms'e geçiş yapman. Luckperms, GroupManager eklentisinden geçiş yapabilmek için özel bir sisteme sahip olduğundan rahatlıkla geçiş sağlayabilirsin.

LuckyPerms kullanabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl