Öncelikle burda bahsettiği ''Eralp'' adlı şahıs benim. recepcan adlı arkadaşa 32k falan vermedim, onla takılmak amaçlı hatta göstermek amaçlı Stacklemiş 32k dolu bir shulker gösterdim almaması şartıyla. tabii ben bilmeden o almış ve ben bunun farkına varmamışım. sonra ise etrafta 32klar çıkmaya başladı recep ve takımı 32klarla insanları kesmeye başladı. ilk olarak burdaki herşeyi yalanlamıyorum evet admin olarak karışmaya başladık ve hatamız oldu. ender chestlerini silmek olsun vs. olsun bunları yaptık ama şuan öyle birşey yaşanmıyor yaşanmayacak. ek olarak ben efe'nin okul arkadaşı falan değilim kendisi benim sanaldan sevdiğim bir arkadaşımdır. ek olarak team rosa'nın basesi evet efe tarafından verildi nedeni ise 32klar. fakat yanlış bildiğiniz birşey var, bu olayların aylar aylar önce yaşanması ve bizim artık böyle birşeyler yapmıyor olmamızda ayrı garip. kendileri sunucumuza gelip çökertmek için her türlü şeyi deneyip sunucuyu engellemeye çalışmışlardır. ek olarak ise efe ve ben hiçbir zaman ip satmadık bunlar asılsız yalanlardır. son sözüm ise geçmişte efe ve ben bol bol hatalar yaptık ve bunlar ben kabulleniyorum, fakat bu yalanlara göz yumamam. burda kaçırdığım biryer varya bana söyleyebilirsiniz sorularınıza cevap vereceğim iyi günler.