Royal Craft Yetkilileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yorumsuz..

OroDnQ.png

16:40 sularında sunucuyu ziyaret etmek isterim açıkçası, dediğin gibi ilgileniyorlar mı... Forum hayatına başlamadan önce deli gibi rehberlik yapardım, bakalım yeni nesil nasıl?
Bakalım beğenecek misin Ata :)

Konuyu dağıtma bahsi geçen kişi rehber veya yetkili değil görevine son verildi ve rehberler robot değil istediği gibi eğlenebilir zamanında sunucumuzda yetkili olmak için yalvardigini unuttun herhalde :)

Aktif rehber kadrosu ile her zaman görevimizin başındayız :)
2019-08-21_16.39.37.png

Oyun içi nickin neydi Gard?

Sunucu çok hoş eğlenceli.Rehberler adminler eğlenceli ve ilgililer.Sadece kötü noktası artık aynı sistemlerden insanlar sıkılıyor bir aşamadan sonra oyun sadece afk bırakmaya dayalı oluyor. Opskyblock mantığını pek beğenmedim açıkcası.Fakat bu benim sadece eleştirimdir.Herkese iyi oyunlaar iyi eğlenceler...

Mesela köylü takas sistemi getirerek emek veren oyuncu taglı arkadaşlara kolaylık sağlanabilir.
Haksız Ban yiyen arkadaşlara telafi yapılabilir
Çeşitli bilgi tarzı eventler gelebilir

yetişkin bir zediaph'ı takdir edeceğimi düşünmemiştim :)

Sunucumuza 1 kere bile uğradıysanız rehberlerimizin ışık hızında mute attığını görmüşsünüzdür :)
yetkililerimizi sıfırdan yetiştiriyorum sohbeti takip etme konusunda bizden iyisi yok
bir rehberimiz özel olarak mute kurallarını hazırlamış panosuna asmış :)

Diğer yetkililerimiz ezbere biliyor rehber arkadaşımız yeni başladığı için kendine böyle bir kolaylık sağlamış ne düşünüyorsunuz?

VQ914B.jpg
ben serverlarda konuimaya üşeniyorum sen napmıssın helal valla

abi mod alımı var mı abi

Valla işlerini bu denli yapıyorlarsa helal olsun onlara da sanada. Bu panoyu gördükten sonra gelip mute yiyesi geliyor insanın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl