S
Silinen üye 79251
Ziyaretçi
Minezoid#4994
Bakalım beğenecek misin Ata :)16:40 sularında sunucuyu ziyaret etmek isterim açıkçası, dediğin gibi ilgileniyorlar mı... Forum hayatına başlamadan önce deli gibi rehberlik yapardım, bakalım yeni nesil nasıl?
Minezoid#4994
Konuyu dağıtma bahsi geçen kişi rehber veya yetkili değil görevine son verildi ve rehberler robot değil istediği gibi eğlenebilir zamanında sunucumuzda yetkili olmak için yalvardigini unuttun herhalde :)
Yorumsuz..
![]()
merhabalar#9544
Minezoid#4994
Eyvallah sağolasın :)yetişkin bir zediaph'ı takdir edeceğimi düşünmemiştim :)
furkanrussian
ben serverlarda konuimaya üşeniyorum sen napmıssın helal vallaSunucumuza 1 kere bile uğradıysanız rehberlerimizin ışık hızında mute attığını görmüşsünüzdür :)
yetkililerimizi sıfırdan yetiştiriyorum sohbeti takip etme konusunda bizden iyisi yok
bir rehberimiz özel olarak mute kurallarını hazırlamış panosuna asmış :)
Diğer yetkililerimiz ezbere biliyor rehber arkadaşımız yeni başladığı için kendine böyle bir kolaylık sağlamış ne düşünüyorsunuz?
![]()
Minezoid#4994
Eyvallah sağolasın bu aralar giremiyorum bilgisayarım patladı maalesefben serverlarda konuimaya üşeniyorum sen napmıssın helal valla
Minezoid#4994
abi mod alımı var mı abi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!