Tanıtım ROGUEPARKOUR - Hem eğlen hem ödül kazan!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MRVODKA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.950
  • Etiketler Etiketler
    plugin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MRVODKA

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
29
1563086990994.png

Merhaba, MC-TR halkı! Ben MRVODKA. Geçen sefer bu eklentiye çok ihtiyacım olmuştu. Baktım gördüm ve hiç bir tanıtımı falan yokmuş bende böyle bi tanıtım açmayı düşündüm. Çok güzel bi eklenti özellikle sunucusunda lobi olanlar için çok kullanışlı, üstelik hem eğlenerek hem para kazanıyorsunuz kısacası muhteşem.

BU EKLENTI NE İŞE YARIYOR?

Bu eklenti adından'da belli olduğu gibi parkur eklentisidir. Seçtiğiniz özel bi yere bakıp ya da geçip rastgele bloklardan oluşan parkur yapabilirsiniz.

NASIL YAPABİLİRİM?
Öncelikle sakin ol, bu çok kolay bi kurulumu var.

1. Adım » Parkuru kuracağınız dünyaya gelip /rp setworld yazıp parkurun olacağı dünyayı belirliyoruz.

2. Adım » Parkurun oluşacağı alanı belirlemek için alan seçmemiz gerekiyor. /rp pos1 ve/rp pos2 yapıp parkurun olacağı alanda çapraz
1574612005968.png
böyle biryapıp seçiyoruz.

3. Adım » /rp startpos yapıp baktığınız veya üstünde durduğunuz bloğun başlama bloğu olarak yapıyoruz.

4. Adım » /rp respawn yaparak oyuncuların düştüğü zaman tekrar meydana geleceği yeri seçiyoruz.

AYRINTILI TANITIM VİDEOSU

Tebrikler dostum! Artık senin de bir parkurun oldu! İNDİRMEK İÇİN:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[/FA]

Anlatım güzel fakat konu düzeni daha iyi olabilirdi. Elinize sağlık.

Ellerinize sağlık yararlı.

Yararlı Konu Olmuş

Oldukça güzel bir eklentiye benziyor. Aynı zamanda konu dizayn şeklini beğendim :))

Ekli dosyayı görüntüle 97929
Merhaba, MC-TR halkı! Ben MRVODKA. Geçen sefer bu eklentiye çok ihtiyacım olmuştu. Baktım gördüm ve hiç bir tanıtımı falan yokmuş bende böyle bi tanıtım açmayı düşündüm. Çok güzel bi eklenti özellikle sunucusunda lobi olanlar için çok kullanışlı, üstelik hem eğlenerek hem para kazanıyorsunuz kısacası muhteşem.

BU EKLENTI NE İŞE YARIYOR?

Bu eklenti adından'da belli olduğu gibi parkur eklentisidir. Seçtiğiniz özel bi yere bakıp ya da geçip rastgele bloklardan oluşan parkur yapabilirsiniz.

NASIL YAPABİLİRİM?
Öncelikle sakin ol, bu çok kolay bi kurulumu var.

1. Adım » Parkuru kuracağınız dünyaya gelip /rp setworld yazıp parkurun olacağı dünyayı belirliyoruz.

2. Adım » Parkurun oluşacağı alanı belirlemek için alan seçmemiz gerekiyor. /rp pos1 ve/rp pos2 yapıp parkurun olacağı alanda çapraz Ekli dosyayı görüntüle 97930 böyle biryapıp seçiyoruz.

3. Adım » /rp startpos yapıp baktığınız veya üstünde durduğunuz bloğun başlama bloğu olarak yapıyoruz.

4. Adım » /rp respawn yaparak oyuncuların düştüğü zaman tekrar meydana geleceği yeri seçiyoruz.

AYRINTILI TANITIM VİDEOSU

Tebrikler dostum! Artık senin de bir parkurun oldu! İNDİRMEK İÇİN:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[/FA]

Ellerinize sağlık, birçok kişinin kullanmak istiyebileceği, gördüğü ama adını bilmediği eklentilerden.

Çok güzel bir eklenti herkesin kullanmasını öneririm lobide boş boş takılacaklarına bu eklenti ile eğlendirebilirsiniz oyuncularınızı

Aradım Plugin Buldum Saol.

Yararlı konu! (Yeni Hesap)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl