Ürün Tanıtımı RMerchant - Eşsiz ve Tamamen özelleştirebilir Tüccar eklentisi ! [1.16+][Folia Desteği]

Yinede yoksa belki glow olabilir WG support default false olarka gelmesi bir çözüm olabilir.
ses kisilestirme takas anı sesler spawnlanma sesleri vs. demek istedim
Kozmetikler ayarlanabilir dediğiniz gibi.

Bu eklenti aslında uzun zaman önce yapıldı buraya daha yeni koyma fırsatım oldu. Night marketten ziyade bu arkadaşın dediği gibi tüccarı daha böyle zengin bir halde sunuyor oyunculara daha tatlı bir sistem olarak sunulabilir. fiyat konusunda bence şu zamanda bu fiyat çokta pahalı olarak görülmemesi lazım ki bu eklentide

- Glow desteği
- Menuler tamamen kendi sistemlerine tabi
- Skyblock eklentileri için özel entegrasyonlar
- 3 farklı tip var yani istediğini kullanabilirsiniz ki buda yani ztn eklenti içerisinde eklenti olması gibi birşey
- ekstra şuan sadece köylü default mc köylüsü geliyor olabilir ancak altyapı bunu genişletilebilir bir şekilde inşa edildi yani ileride ModelEngine desteği, Citizens vb şeyler eklenebilir kullanıcı isteğine göre ayarlancak herşey.
Yani yalan yok senin eklentin için 10 dolar şuanki haline bilemedim ya çok geldi. Dediğin herşeyi eklesen biraz daha geliştirsen 10 dolar hiçbirşey bu ekonomide.

:D bilgimlemi sınıyorsun beni. Senin yaşan kadar sunucuda çalıştım dostum. Beni bilgimle sınama istersen 5 tane java class say desem sayamacaksın geminiye falan sormadan. Kimseyi bilgisiyle sınama ayrıca normal yazılarda gradyan desteği var ise minimessagedede olur yani bu kadar kasma diyeyim kısaca.
Tamam Kardeş sakin ol sensin anladık kasma kendini

Hocam plugin şuanda günümüzde çıkan pluginlere nazaran güçsüz kalıyor. Ayrıca ücretli olduğu için çok yanaşılacağını sanmıyorum. İlk etapta ücretsiz vermenizi öneririm.
Güçsüz kaldığı kısmı söyleyebilir misiniz ?

yani ücretsiz yapılmaya uygun bir eklenti olduğunu düşünmüyorum üstelik böyle bir eklenti şuanda hiçbir yerde görmedim.

Güçsüz kaldığı kısmı söyleyebilir misiniz ?

yani ücretsiz yapılmaya uygun bir eklenti olduğunu düşünmüyorum üstelik böyle bir eklenti şuanda hiçbir yerde görmedim.
Vibecoding artık çok ileri seviyede pluginin wiki sayfasını atıp aynısını yapmak 1 saat sürüyor insanlar yani en azından ben bu tarz basit pluginlere para vermektense kendim yapmayı seçiyorum. Pluginde mythicmobs yada model engine desteği eklenebilir. Varmı bilmiyorum ama esya olarak itemsadder eşyaları eklenebilir. NPC ile takasa girerken bir sinematik bakış açısı girebilir. Direk bir gui üzerinden takas yapmak yerine ekrana açılan farklı bir menü tasarlanıp ordan takas yaptırılabilir. Npcler tür tür bölünüp sonraki npclere kilit eklenip onların çıkma şansını oyuncuların artırabileceği bir sistem eklenebilir. Seçenekler sizin yaratıcılığınıza kalmış.

Vibecoding artık çok ileri seviyede pluginin wiki sayfasını atıp aynısını yapmak 1 saat sürüyor insanlar yani en azından ben bu tarz basit pluginlere para vermektense kendim yapmayı seçiyorum. Pluginde mythicmobs yada model engine desteği eklenebilir. Varmı bilmiyorum ama esya olarak itemsadder eşyaları eklenebilir. NPC ile takasa girerken bir sinematik bakış açısı girebilir. Direk bir gui üzerinden takas yapmak yerine ekrana açılan farklı bir menü tasarlanıp ordan takas yaptırılabilir. Npcler tür tür bölünüp sonraki npclere kilit eklenip onların çıkma şansını oyuncuların artırabileceği bir sistem eklenebilir. Seçenekler sizin yaratıcılığınıza kalmış.
AI gelişti ancak insanlar hazır olan şeyi almayı tercih edebiliyor bu yüzden zayıf kalmış demek bence doğru olmaz dediğiniz gibi siz kendiniz yapabilir kullanabilirsiniz ancak bu herkesin böyle yapacağı anlamına gelmiyor IA değil direkt custom model data var yani bunlar artık olması zorunlu şeyler model engine eklemeyi düşünüyorum zaten zaaten eklenti beta hala yani herşey eklenebilir dediğim gibi müşteri veya kulllanıcı ister eklenebilir diğer şeyler biraz fantezi kaçıyor sinematik vs bu bir tüccar eklentisi kasa açma eklentisi değil bence hoş durmaz menu tasarımı yapıalbilir dediğiniz gibi ama ben bir geliştiriciyim tasarımcı değil :)

AI gelişti ancak insanlar hazır olan şeyi almayı tercih edebiliyor bu yüzden zayıf kalmış demek bence doğru olmaz dediğiniz gibi siz kendiniz yapabilir kullanabilirsiniz ancak bu herkesin böyle yapacağı anlamına gelmiyor IA değil direkt custom model data var yani bunlar artık olması zorunlu şeyler model engine eklemeyi düşünüyorum zaten zaaten eklenti beta hala yani herşey eklenebilir dediğim gibi müşteri veya kulllanıcı ister eklenebilir diğer şeyler biraz fantezi kaçıyor sinematik vs bu bir tüccar eklentisi kasa açma eklentisi değil bence hoş durmaz menu tasarımı yapıalbilir dediğiniz gibi ama ben bir geliştiriciyim tasarımcı değil :)
Dediğim gibi ben bu miktarı vermezdim en azından diğer kullanıcıların kararına kalmış. Başarılar

Türkiye Minecraft piyasasının en sevmediğim olayı bu işte. Bir şey paylaşılır paylaşılmaz herkes bilirkişi kesiliyor. Yok AI yapıyor, yok buna gerek yok, yok başka plugin var... Arkadaş, kullanmayacaksan geçersin. Beğenmiyorsan eksiklerini yazarsın. Sürekli "gereksiz" diyerek bir yere varılmıyor. Böyle diye diye insanlar proje paylaşmak istemiyor zaten. Yapıcı eleştiri ayrı, emeği küçümsemek ayrı. Bence devam et, geliştirdikçe daha da oturacaktır. Başarılar. :heart:

Türkiye Minecraft piyasasının en sevmediğim olayı bu işte. Bir şey paylaşılır paylaşılmaz herkes bilirkişi kesiliyor. Yok AI yapıyor, yok buna gerek yok, yok başka plugin var... Arkadaş, kullanmayacaksan geçersin. Beğenmiyorsan eksiklerini yazarsın. Sürekli "gereksiz" diyerek bir yere varılmıyor. Böyle diye diye insanlar proje paylaşmak istemiyor zaten. Yapıcı eleştiri ayrı, emeği küçümsemek ayrı. Bence devam et, geliştirdikçe daha da oturacaktır. Başarılar. :heart:
Katılıyorum.

Zaten olay burada yapmak değil düşünmek eğer x kişisi düşünüp yaptı ise sana düşen kendi fikirlerini ve isteklerini belirtip geçmektir. Bu eklenti zaten Beta olduğunu belirttim ve eklenti yeni ben herşeyi yapıp çıkarttıktan sonra güncelleme gelmediğinde ise insanlar "Güncelleme nerede ?" diye eleştiri yapacaklar. Eleştiri yapmak isteyen her türlü yapıyor güzel yorumun için teşekkür ederim bu benim geliştirdiğim ve satışa çıkardığım ilk eklenti değil az çok müşteri ve insan zihniyetini biliyorum o yüzden gelen her yoruma açığım yani bu yorumlara kötü anlam yükleyip devam etmiyorum ama yine de desteğin için sağol :)

Daha kaliteli replikası yapılabilinir.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl